İkinci At Eti Skandalı!

İkinci At Eti Skandalı!
Çaldıkları atı kesip satmak isteyen şüphelilerle polisin arasında nefes kesen kovalamaca yaşanırken, 95 kilo at eti ele geçirildi.

Geçen haftaki at eti operasyonunda gözaltına alınan ve adli kontrolle serbest bırakılan zanlı, bu defa üzeri kanlı bir şekilde yakalandı.

ÜZERİNDEKİ KANLAR ELE VERDİ

Edinilen bilgiye göre, Osmangazi ilçesine bağlı Geçit Mahallesi’nden bir atın çalındığı ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. İki özel otomobili Kestel ilçesinde takibe alan Yıldırım Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile şüpheliler arasında kovalama yaşandı. Otomobillerden birini Kestel civarında terk eden şüpheliler kaçtı. Araçta yapılan aramada 95 kilo at eti ele geçirildi. Kaçan diğer otomobil de çok geçmeden yakalandı. Araçta bulunan S.Ç. gözaltına alındı. Üzerindeki kanlı elbiseler, çizmeler ve satırla yakalanan S.Ç’nin geçtiğimiz günlerdeki at eti operasyonuyla alakalı gözaltına alındığı, ancak adli kontrolle serbest bırakıldığı öğrenildi.

Ele geçirilen etler Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği bahçesine getirildi. Burada olay yeri inceleme ekibinin yaptığı incelemenin ardından etler Tarım Müdürlüğü’ne gönderildi. Operasyonda yakalanan araçlar ise otoparka çekildi.

Zanlı S.Ç, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum