Cübbeli Ahmet Hoca: Ulan Ne Alakası Var!

Cübbeli Ahmet Hoca: Ulan Ne Alakası Var!
Cübbeli Ahmet Hoca hakkında ortaya atılan 'yakmayan kefen' sattığı iddiası için "Allah-ü Teala istismar edenlere fırsat vermesin" dedi.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün fotoğrafıyla satış yapan bir şirket Ünlü'nün de kullandığını iddia ettiği ürünleri satışa çıkarmıştı. Ürünler arasında 250 TL'lik yakmayan özel bir kefen dikkat çekmişti.

Bu konu ile ilgili Ahmet Mahmut Ünlü sosyal medya hesabından açıklama yaptı. "Allah-ü Teala istismar edenlere fırsat vermesin" şeklinde konuşan Ünlü, böyle bir şeye karşı olduğunu ve bunlardan olmadığını söyledi:

"Kefen kabir azabından koruyormuş, bu yanmaz kefenmiş. Ya ulan yanmakla ne alakası var? Yandıktan sonra yanmaz maddeye koysan da için yanıyor. Allah U Teala zaten adamın için yakıyor. Ne saçma sapan adamlar."

İŞTE CÜBBELİ AHMET HOCA'NIN O SÖZLERİ...

NE OLMUŞTU?

Hürriyet gazetesinden Ahmet Hakan'a konuşan İslamcı yazar İhsan Eliaçık, internette Cübbeli Ahmet Hoca'nın adıyla 'yakmayan kefen' satıldığını söyledi. İşte İhsan Eliaçık'ın o sözleri:

KABİR AZABINDAKİ ATEŞTEN KURTULUYORSUN

İnternette "CAH ürünleri" var. Satışta... Cüppeli Ahmet Hoca ürünleri yani...

- Cüppeli Ahmet'in haberi var mı, yoksa adını mı kullanıyorlar bilmiyorum. Eğer adını kullanıyorlarsa mahkemeye versin. Eğer kendisininse açıklamasını yapsın.

- Orada satılan ürünlerden biri "yakmayan kefen". Ceylan derisine Allah'ın isimlerini yazıyorsun, onunla kefenleniyorsun ve kabir azabındaki ateşten korunuyorsun.

- Böylece 70 liralık kefen, oluyor sana 3 yüz 70 lira.

- Bu nedir kardeşim? Yakında cennetten tapu dağıtacaklar. Rüşvet sevap diyecekler. Akrabayı kayırmak Allah'ın emriymiş... Nerelere geldi iş.

2(139).jpg

O SİTEDE NE SATILIYOR?

“Ölünün kefenine yazdığı yahut bir kağıda yazılıp kefenine konulduğunda veyahut ceylan derisine yazılıp kefen içine konulduğunda Meyyiti kabir azabından vesair sıkıntılardan kurtaracak” bu ifadeler Cübbeli Ahmet Hoca ürünlerini sattığını söyleyen “CAH Ürünleri” internet sitesinin ilanından..

Adres olarak İstanbul Fatih'i gösteren Cübbeli Ahmet Hoca ürünleri satan “CAH Ürünleri” adlı site, yüzük, çörek otu yağı, mürekkep, şal, hurma, kokular, ismid ve kefen satıyor.

ÖZEL YANMAYAN KEFEN

Sitede 250 TL'ye satılan kefenlerin tanıtımında “Ölünün kefenine yazdığı yahut bir kağıda yazılıp kefenine konulduğunda. veyahut ceylan derisine yazılıp kefen içine konulduğunda Meyyiti kabir azabından vesair sıkıntılardan kurtaracak” ifadelerine yer veriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum