Burger King'de Dövülen Halil'e Ziyaret

Burger King'de Dövülen Halil'e Ziyaret
Burger King'de müşteriden artan patatesleri yediği için mağaza müdürü tarafından saldırıya uğrayan küçük Halil'e AK Parti'den ziyaret.

İstanbul Şirinevler'de bulunan Burger King adlı hamburgercide müşterilerden artan patatesleri topladığı için mağaza müdürü tarafından uğradığı saldırı üzerine Türkiye'nin konuştuğu Suriye'li Halil'i Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın bugün akşam saatlerinde ziyaret etti.

"BİZDEN DAHA ZOR DURUMDA OLANLAR VAR"
Küçük Halil'i alıp yemeğe götürmek isteyen Boynukalın'a Halil'in ailesi "siz misafirsiniz, biz size yemek ikram edeceğiz" dedi. Hiçbir yardım talebini kabul etmeyen aile "bizden çok daha zor durumda olanlar var, biz halimize şükrediyoruz" dedi.

KÜÇÜK HALİL OKULA GİTME SÖZÜ VERDİ
Boynukalın, Halil ve iki kardeşinden belediyeye bağlı Suriyeliler için açılan okula gitmeleri için söz aldıklarını kaydetti. Boynukalın, "Halil'e kardeşlerinin Suriye'deki eğitimleri yarıda kalmış. Ne olursa olsun okuluna devam etmesi gerekiyor. Kendisini ikna ettim, kardeşleri ile birlikte Bahçelievler Belediyemizin Suriyeliler için açtığı okula gidip hem ana dilinde eğitimini alacak hem de Türkçe öğrenecek. Yaşadığı şoku henüz atlatamamış ama çok güçlü ve karakterli bir çocuk Halil. Eğitimini bizzat takip edeceğim" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.