9 Yıldır Kayıp Oğlunu Arıyor

9 Yıldır Kayıp Oğlunu Arıyor
Kayseri'de yaşayan 80 yaşındaki Meral Çavuş, kaybolan çocuğundan 9 yıldır haber almadığını söyleyerek, Kayseri Valisinden yardım istedi.

Kayseri'de 2006 yılında 'geri geleceğim' diyerek evden çıktıktan sonra kaybolan ve o tarihte 38 yaşında olan Ahmet Çavuş'un annesi 80 yaşındaki Meral Çavuş, 9 senedir oğlundan haber alamıyor. Akrabaları tarafından da yalnızlığa mahkum edilen Meral Çavuş, hasta kızı ile yaşam mücadelesi veriyor. 'oğlumun ölüsünü yada dirisini bulun' diyerek Kayseri Valisinden yardım isteyen Çavuş, "Oğlumu 9 sene önce kaybettim. 2006 yılının ağustos ayından beri bulamıyorum. Polise müracaat ettim ama bana dönen olmadı. Hiçbir haber alamadım. Bize bakan büyük oğlum vardı ama o da vefat etti. Rahatsız olan kızımla beraber yaşıyorum. Kızımda yürüyemiyor. Bende zaten hastayım. Yürüyemediğim için bir yere gidemiyorum. Burada bir garip kaldım. Akrabalarım vardı ama bizimle ilgilenmiyorlar" dedi. 

Çavuş ayrıca, "İnsanlardan yardım bekliyorum. Çocuğumu bulamıyorum. Kızımda ağabeyini bulamadığı için rahatsızlanıyor. Çocuğumu 9 senedir bulamıyorum. Çok zor durumda kalıyorum. Bize kimse bakmıyor. Çocuğumu kendim arayamıyorum. Burada bunalıma giriyoruz. Vali beyden yardım bekliyoruz. Oğlumun ölü yada sağ olduğunu bilmek istiyorum" ifadelerini kullandı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.