RADAR'a Takıldılar

RADAR'a Takıldılar
Gazetelerin dünkü sayılarıyla ilgili Vahdet gazetesinin RADAR sayfasında yine birbirinden ilginç ayrıntılar yer aldı.

HDP’nin Meclis imamı o mu olacak?

Taraf gazetesi Hükümet’e vurayım derken Türkiye’yi nasıl sattı?

İşte Vahdet’in RADAR’ına yakalananlar:

HAİN TARAF

Emperyalizm karşıtı söylemleri dilinden düşürmeyen Taraf gazetesi, küresel güçlerin Türkiye’ye dayattığı sözde “Ermeni soykırımı” iddialarıyla ilgili olarak mide bulandıran bir yorumda bulundu. Gazete sürmanşet haberinde, küresel güçlerin tarafında yer alarak, üstü kapalı Türkiye’ye, Çanakkale Zaferi’ne giydirdi!

1-158.jpg

 TARAF

ELİAÇIK İYİ ÇALIŞIYOR!

İhsan Eliaçık, İslam’a, İslam’ın emirlerine, dindar çevrelere mesafeli hatta her fırsatta saldıran çevrelere meze olmayı sürdürüyor. Daha önce “Namaz dinin direği değildir” şeklinde açıklamalar yapan, Miraç Kandili’ni “paganist ve şaman kültürü” diye yorumlayan İhsan Eliaçık, bu kez de Fransız derginin skandal karikatürlerini savundu. Eliaçık, Cumhuriyet’te yer alan açıklamalarında, Hz. Peygamber’in resmini, minyatürünü çizmenin Kur’an’a göre yasak olmadığını ileri sürdü. Bunun Müslümanların kendi kendilerine ürettikleri bir şehir efsanesi olduğunu savundu.

2-167.jpg

 CUMHURİYET

HDP’NİN “MECLİS İMAMI” MI OLACAK?

Şimdi de “Kuran Peygamber’in resmini, minyatürünü çizmeyi yasaklamıyor” fetvası vererek, Fransız dergi ile Cumhuriyet’i aklayan(!) İhsan Eliaçık, adım adım yerini buluyor. Dindar Kürtleri sindirme politikası yürüten HDP, Eliaçık’a bayılıyor; Habertürk’ün haberine göre, Haziran seçimlerinde bu isme milletvekilliği teklif edecek.

3-111.jpg

 HABERTÜRK

TARİHİ YAPI KUMARHANE OLMAKTAN KURTULDU

Çengelköy’deki Vahideddin Köşkü, “kumarhane olmaktan” kurtuldu. Sultan’ın şehzadelik döneminde ikametgahı olan tarihi yapı, 1970’lerde Vahideddin’in ailesi tarafından satıldıktan sonra “kumarhane” yapılmak istenmişti. Hükümet’in girişimleriyle tarihi yapı üç yıl önce yıkılarak, yerlerine orijinaline sadık kalınarak depreme dayanıklı ahşap kaplı binalar yapıldı. Şimdi bu yapı Cumhurbaşkanlığı  ofisi olarak düşünülüyor.

4-074.jpg

 HABERTÜRK

KİMİN ESERİ?

Zengin aile çocukları arasında yeni bir “üstünlük” göstergesi ortaya çıkmaya başladı.  Bu çocuklar evlerinde saldırgan yabani hayvan besleyerek, birbirlerine üstünlük taslıyorlar. Bunlara göre “Evinde en vahşi hayvanı besleyen en üstün aile!” anlayacağınız! O gençlerden biri evinde beslediği “kaplan”a günde 5 kilo et, 5 kilo süt verdiğini anlatıyor. Tüm yayınlarında dünyevileşme PR’ı yapan Hürriyet gibi medya organlarının bu azgınlık karşısında “vahşi moda” demenin ötesinde, biraz da kendini sorgulaması gerekmez mi?

5-043.jpg 

HÜRRİYET

YAKUP’A ÖZGÜRLÜK

Milat gazetesi, Yakup Köse’ye özgürlük talebini gündemde tutmaya devam ediyor. Gazete büyük bir vefa ve sorumluluk örneği sergileyerek hergün sürmanşetten “YAKUP’A ÖZGÜRLÜK” çağrısı yapıyor. Birileri bu sese kulak vermeli.

6-038.jpg

MİLAT

ÖĞDER’DEN HAYIRLI HİZMET

Şuurlu Öğretmenler Derneği eğitimin sorunlarını masaya yatırıyor. Önceki gün başlayan “Yeni bir dünya şuurlu öğretmenler ve sağlıklı eğitim kampı”nda konuşan SP lideri Kamalak, özetle “gençlerin durumu ortada” diyerek, bonzainin mevcut eğitim sisteminin ürünü olduğunu, televizyon karakterlerinin şımarttığı, saygıdan yoksun yetişen neslin müdahale edilmemesi halinde geleceğimiz için tehdit oluşturacağını söyledi.

7-019.jpg

MİLLİ GAZETE

BU ARTIŞ ÜRKÜTÜYOR!

Milli Gazete’nin haberine göre, yabancıya konut satışı 2014’te patladı. Bu yılda yabancıya konut satışı 2013’e göre yüzde 55.6 arttı ve 18 bin 959 adetle tarihinin en yüksek seviyesine ulaştı.

8-021.jpg 

MİLLİ GAZETE

YORUMSUZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bakanlar Kurulu’na başkanlık etmesinin yankıları sürerken, Milliyet, Ekonomi Bakanı Zeybekçi’nin ağzından dikkat çeken bir “yorum almayı” başarmış görünüyor. Gazetenin haberine göre, Zeybekçi “Bakanlar Kurulu Saray’da sürmeli” dedi; gerekçesini ise şöyle açıkladı: “Halkın oyuyla seçildiği için millet soracak; ‘Şu vardı bur vardı. Niye müdahale etmedin’ diye hesap sorar.”

9-022.jpg

MİLLİYET

1994 DEĞİL: 1993

Uğur Mumcu suikastını yıllardır istismar edenlerin bulunduğu ülkemizde, bu çevrelerin seslerinden olan Posta gazetesi, manşetten verdiği “22. ölüm yıldönümü” haberinde büyük bir “gaf”a imza atarak olay tarihini “1994” olarak yazdı. Vahdet RADAR ekibi olarak, Posta’yı düzeltiyoruz: Uğur Mumcu suikastının tarihi 24 Ocak 1993’tür.

10-020.jpg

POSTA

BU SÖZLER DOĞRU MU?

Yeni Asya’nın manşetinde bir hayli dikkat çekici iddialar yer aldı. Habere göre, İHH Başkanı Bülent Yıldırım, şunları söyledi: “Mısır’da İhvan seçime girmek istemiyordu. Türkiye’nin zoruyla girdi.” Yıldırım’ın ayrıca, Türkiye’nin Suriye politikasıyla ilgili “Ne olursa olsun Suriye ile devlet olarak diplomatik ilişkilerimiz kesilmemeliydi” dediği aktarıldı.

11-029.jpg

radarrr.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum