Bilic: Bize Her Maç Deplasman

Bilic: Bize Her Maç Deplasman
Beşiktaş Teknik Direktör Slaven Bilic'ten "9'da 8 deplasman galibiyeti" istatistiğine esprili yorum: "Zaten bize her maç deplasman"

Gençlerbirliği'ni Ankara'da yenerek bu sezonki 9. deplasman maçında 8. galibiyetini elde edenBeşiktaş'ta Teknik Direktör Bilic'in yüzü gülüyor. Hırvat teknik adam, deplasmanlardayakaladıkları bu müthiş istatistiğin sırrı sorulunca espirili bir yanıt verdi: "Zaten bize her maç deplasman"

Bilic, Lig TV'ye yaptığı açıklamalarda "9 deplasmanda 8 galibiyetin sırrı ne?" şeklinde bir soruylakarşılaştı. Biliç bu soruya "Biz aslında tüm maçları deplasman gibi oynuyoruz" diye yanıt verdi. Hırvat teknik adam deplasmandaKİ çok iyi  performanslarını "Bundan daha iyisini isteyemeyiz" sözleriyle överken, dış sahada sadece Erciyes'e yenildiklerini, o maçta da son dakikalara gönde girdiklerini hatırlattı.
 
Statları olmamasının büyük bir sorun olduğunu belirten Hırvat hoca, iç saha maçı oynamanın dezavantajını ise şöyle açıkladı: "İç sahada oynadığımız zaman, 5. dakikada durum 0-0 ise sabırsızlanmaya başlıyoruz, iç saha psikolojisine kapılıyoruz. Bunu düzeltmemiz lazım"
 
Biliç maçta 2 penaltılarının verilmediğini de savunurken, her takım için çok zor olan bir deplasmandan tamamen hak edilmiş bir galibiyetle döndüklerini ifade etti. Bilic, ikinci yarınınbaşında büyük bir baskı kurduklarını, bu anlarda Gençlerbirliği'nin kontrataklarla pozisyonlar ürettiğini de söylerken "O anlarda gol atsalar işimiz çok zor hale gelebilirdi" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.