Malkoç: Saffet Başarısız Bir Siyasetçi

Malkoç: Saffet Başarısız Bir Siyasetçi
MHP'li eski futbolcu Saffet Sancaklı'nın "Ya MHP 7 Haziran'da iktidar olur, ya da savaş çıkar" sözlerine Ak Partili Malkoç'tan cevap geldi.

Ak Partili Avukat Şeref Malkoç, "Sayın Sancaklı, futboldaki başarısızlığını siyasette de sürdürüyor. Bütün Türkiye Sayın Sancaklı’nın, Saffet Bey’in futbolda ne kadar başarısız olduğunu özelliklefutbolla ilgilenenler bilirler. Aynı başarısızlığını siyasette de sürdürüyor." dedi.

"AK PARTİ TÜM TÜRKİYE’Yİ KUCAKLIYOR"

‘Şimdi tabi MHP şunun ızdırabını yaşıyor, özellikle geçmişte MHP’ye oy veren insanların çok büyük bir kısmı bugün AK Parti’de toparlanıyor. Hatta şöyle bir söz var: Ülkücüler her partide var, o kadar varlar ki MHP’de bile ülkücü kalmış deniyor. Bu kesimler özellikleAK Parti’ye meyledince Saffet Bey gibi arkadaşlar siyaseti de beceremiyorlar. Mikrofonu eline alınca gerekli gereksiz sözleri söylüyorlar. Bir şey var Türkiye’de, eğer AK Parti 12 yıldan beri tek başına iktidarda kalıyorsa ve yapılan anketlerde yüzde 50 ve üzerinde 7 Haziran seçimlerinde oy çıkacağı tahmin ediliyorsa bütün Türkiye’yi kucaklamasından kaynaklanıyor. Doğusunu da, batısını da, Türkünü de, Kürdünü de, MHP’lisini de, CHP’lisini de kucaklamasından kaynaklanıyor. MHP’nin yöneticilerinden aklı başında olan insanlar vardır. Böyle Saffet Sancaklı gibi arkadaşların yanlış, anlamsız ve Türkiye’ye zarar verecek olan sözlerini durduracak kanaatindeyim.’

Ak Partili Avukat Şeref Malkoç, gündemdeki konuları A Haber'de Banu El’in sunduğu Gece Ajansı programında değerlendirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum