Sedat Peker'den Çok Sert Cevap

Sedat Peker'den Çok Sert Cevap
Sedat Peker, Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin ve arkadaşlarının iddialarına sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

İŞTE SEDAT PEKER'İN AÇIKLAMALARI

Son günlerde MHP'nin üst yönetimindeki Şefkat Çetin'e yakın olan bazı şahıslar, korktuğum için Ak Parti hükümetini (tekrardan cezaevine girmemek adına) eleştiremediğimi söylüyorlarmış.

Kıymetli Dostlarım, geçmiş zamanlarda devletimiz, milletimiz ve kutsal dinimiz İslam tehlike altına girdiği zaman, hilafet sancağı gökyüzüne çekilirmiş. Sancağın çekildiğini duyan, gören tüm inananlar ayırt etmeksizin toplanarak devletimizi, milletimizi ve kutsal dinimizi koruma altına alırlarmış. Toplananların içerisinde yer alan bakkalı, kasabı, çiftçisi hatta mevcut yönetime karşı isyan durumunda olanlar bile sancağın çekildiğini duyduklarında, hepsi bir bütün halinde koruma kalkanı oluştururlarmış.

Şu an hilafetle yönetilmediğimiz için sancağın gökyüzüne çekilmesi diye bir şeyin olabilmesi tabi ki mümkün değil. Ancak Türk-İslam davasına gönül vermiş olan bütün samimi gözler semaya baktıkları zaman devletin, milletin ve kutsal dinimizin tehlike altında olduğunu görmektedirler. ( Bu sebeple bütün dava adamları birinci görevlerinin hem içten hem dıştan oluşturulmuş şer odaklarıyla mücadele etmek olduğunu bilmektedirler. ) Devletin, milletin ve kutsal dinimizin üstündeki tehlike tamamen ortadan kalktıktan sonra eleştirilecek bütün her şeyi biz tek tek söyleriz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ancak bu kutsal değerler büyük bir tehlike altındayken, hiç kimse bizden çiçeği, böceği, birkaç tane ağacı bahane ederek, siyonist uşaklarının, Vatan hainlerinin gemisine su taşıyacak hareketlerin içerisinde olmamızı beklemesinler.

Kıymetli Dostlarım, benim bu dünya da ki tek korkum; "Yüce Allah'ın onurlu bir insan olarak yaşama hakkımı layık olamadığım takdirde bir gün elimden alabileceği olmuştur." (Bunun haricinde benim bir şeylerden korkacağımı düşünenlere, cesaretimin zekâtını verdiğim takdirde ise herhalde kendilerini ejderha zannedip, ağızlarından ateş çıkarmaya çalışırlar.) Bu düşünce de olanlar şunu aklınıza iyice sokun, ben Sedat Peker'im. Gözümün gördüğü hiçbir şeyden korkmadım ve korkmam. Hayatları boyunca, sünnet olurken, cinsel organlarından dökülen bir iki damla kanın haricinde kanları dökülmemiş veya kimsenin kanını dökmemiş insanların şahsımın cesaretini sorgulamaya kalkmaları kendilerini komik duruma düşürmekten başka bir işe yaramayacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum