Diriliş Ertuğrul 7. Bölüm ile Ekrana Kilitleyecek!

Diriliş Ertuğrul 7. Bölüm ile Ekrana Kilitleyecek!
TRT 1 ekranının fenomeni olan dizi Diriliş Ertuğrul herkesin ilgisini çekmeyi başardı. Oyuncu kadrosu ve ilgi çeken konusu ile birinciliği elden bırakmayan Diriliş Ertuğrul bu hafta 7. Bölüm ile ekrana gelecek.

Neler Olacak?

Merakla beklenen dizinin bu bölümünde Kayı obası can pazarına dönüyor. Diğer yandan Süleyman Şah'a hiç beklemediği birinden yardım eli uzanıyor.

Diriliş Ertuğrul yeni bölümde Ertuğrul, Halep sokaklarını başına yıkacak bir haber alır. Turgut ve Yiğit tapınakçıların eline esir düşmüştür. Alpler her ne kadar kötü ihtimali aklına getirmek istemeseler de bu ihtimali göz önünde bulundurmaya başlarlar. Cenk yoldaşları Turgut, onlardan uzakta ve düşmanın insafına terk edilmiş durumdadır. Fakat içlerine düştükleri tek açmaz bu da değildir.

İşte TRT'nin heyecan dozu yüksek dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm fragmanı

videogaleri.gif

Turgut ve Yiğit'in hürriyeti gibi, Kayıların geleceği de tehlikededir. Diriliş Ertuğrul 7. bölümde artık göç edecekleri bir yurt yoktur. Üstelik tüm bu düğümleri çözebilecek olan elin sahibi, Atabey Şahabeddin Tuğrul da, Nasır'ın ayak oyunlarına yenik düşmüştür. Ertuğrul, bir yandan Atabey'i, düştüğü zindan karanlığından kurtarmaya çalışacak, diğer yandan ise yaralı Halime'nin acısını yüreğinin tam ortasında hissetmeye devam edecektir. Ertuğrul harekete geçmeye çalıştıkça, işin gittikçe daha çıkılmaz bir hal alacağını görür.

Ertuğrul, sadece Kayı obasının bahadır evladı değil, aynı zamanda beklenen kahraman olmaya giden yolun ilk adımlarını atmaya başlayacaktır. Süleymanşah; Kurdoğlu tarafından intikâm hırsıyla doldurulan ve kendisine yönlendirilen Bozok'un yakıcı öfkesiyle karşı karşıyadır. Diriliş Ertuğrul 7. bölümde zamanın adeta durduğu o anların sonunda, Süleymanşah'a uzanan el hiç beklenmedik bir yönden gelecektir. Lâkin Süleymanşah'ın Halep yolunda karşılaşacağı tek zorluk, babasının öcünü almak için gözünü kan bürüyen Bozok değildir.

Kayı obası, hiç hesapta olmayan aksilikler yüzünden can pazarına dönmüştür ve bu pazarda üzerine sorumluluk düşen herkes, feda olmanın ne manaya geldiğini bir kez daha ispat etmek zorunda kalacaktır. Selcan ise Kurdoğlu'yla kurdukları tezgahta, onu yalnız bırakmanın neticesini hala kestirememektedir. Diriliş Ertuğrul yeni bölümde Kurdoğlu'nun gözünü ne kadar karartacağını bilememek, vakit ilerledikçe endişesini daha da derinleştirecektir. Kalede Turgut'a yapılan işkenceler, fizikî eziyetleri aşıp onun kimliğini yok etmeyi hedefleyen bir çıkmaza doğru ilerleyecektir. Tapınakçıların bu korkunç hamlelerine karşı Turgut'un sığınağı, Allah'ın sonsuz varlığı ve aynı zindanı paylaştığı Ömer'in yönlendirmeleridir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.