Beşir Atalay'ın Bu Çıkışı Ne Anlama Geliyor?

Beşir Atalay'ın Bu Çıkışı Ne Anlama Geliyor?
HDP'nin baraj altında kalmaları halinde bölgede kendi meclislerini kurma girişiminde bulunacağı iddiaları gündemde iken, AK Parti Sözcüsü Atalay'ın parti olarak girsinler demesi dikkat çekti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay HDP’nin seçimlere parti olarak girme kararına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Siyasi partilerin seçime katılmak için kurulduğunu belirten Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, “Risklerini alarak, seçime siyasi parti olarak katılmalarında fayda vardır” dedi.

Atalay, dün Ak Parti Genel Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında özetle şunları söyledi:
“HDP’nin seçime parti olarak girmesini özel bir değerlendirmeye tabi tutmuş değiliz. Kendi görüşlerimi ifade edeyim. Strateji heyeti olarak da bütün partileri seçime doğru iyi takip ederiz. Orada değerlendiririz. Benim kendi düşüncem, parti olarak katılmalarından memnuniyet duyarım. Siyasi partiler seçime katılmak için kurulur. Yani risklerini alarak, seçime siyasi parti olarak katılmalarında fayda vardır. Türkiye Partisi iddiası ve o yönde söylem geliştirilmesini ben faydalı görürüm.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum