Terim Kararını Verdi! Milli Maçlar Nerede Oynanacak?

Terim Kararını Verdi! Milli Maçlar Nerede Oynanacak?
Fatih Terim'in bir süredir üzerinde çalıştığı proje gerçekleşirse, A Milli takım tüm maçlarını Olimpiyat Stadı'nda oynayacak.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nın Milli Takım stadı haline getirilmesi gündemde... Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim bir süredir bu projeyle ilgili çalışıyor. Proje hayata geçirilirse tüm milli takımlar maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacak.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nın daha aktif bir tesis haline gelmesi için çalışmalar hızlandı. İkitelli'de bulunan stat için en ciddi proje, milli takım stadı projesi...

Wembley Stadyumu örnek olacak

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in bir süredir hayata geçirmek için temaslarda bulunduğu proje çerçevesinde, stadın tıpkı İngiltere'deki Wembley Stadyumu gibi tamamen Milli Takım'a ait bir merkez olması planlanıyor. A Milli Takım ile birlikte, tüm milli takım yaş grupları da maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacak.

Üstü tamamen kapanabilir

Öte yandan, Atatürk Olimpiyat Stadı ile ilgili düşünülen bir başka proje ise stadın üstünün tamamen kapatılması.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yabancı ve yerli firmalardan görüş aldığı, Olimpiyat Stadı’nın üstünün tıpkı Allianz Arena örneğinde olduğu gibi tamamen kapatılması için bir proje yürüttüğü ifade edildi. Ancak bu proje için en önemli engel olarak yüksek maaliyet gösteriliyor.

 NTV Spor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.