Tolgay Attı, Kartal Kazandı

Tolgay Attı, Kartal Kazandı
Beşiktaş, evinde karşılaştığı Sarıyer’i 3-1 yendi. Siyah-beyazlıların yeni transferi Tolgay Arslan çıktığı ilk maçında golünü attı.

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 5. maçında Sarıyer'i ağırlayan Beşiktaş, mücadeleden 3-1 galip ayrılarak gruptan ayrılma yolunda önemli bir galibiyet aldı.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçtaki gol perdesini 41. dakikada Necip Uysal açarken ilk yarı siyah beyazlıların 1-0'lık galibiyeti ile sona erdi. Mücadelenin 78. dakikasında Beşiktaş'ın genç forveti Furkan Yaman durumu 2-0'a getirdi.

TOLGAY SİFTAH YAPTI!

Bu golden bir dakika sonra Sarıyer Cemre Atmaca ile skoru 2-1 yaparken Beşiktaş'ın yeni transferi Tolgay Arslan 81'de şık bir gole imza atarak maçın da skorunu belirleyen isim oldu; 3-1.

Beşiktaş bu galibiyetle gruptaki puanını 9 yaparak son maçlar öncesinde gruptan çıkma yolunda önemli bir galibiyet almış oldu.

Siyah beyazlılar gruptaki son maçını deplasmanda Çaykur Rizespor ile yapacak. Sarıyer ise Adana Demirspor ile mücadele edecek.

----------------------------------

Beşiktaş: 3 - Sarıyer: 1

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Özkan Çeliker, Serkan Çimen, Cevdet Kömürcüoğlu

Beşiktaş: Cenk Gönen, Opare, Milosevic, Atınç Nukan, İsmail Köybaşı, Kerim Frei Koyunlu (Dk. 62 Gökhan Töre), Necip Uysal, Tolgay Arslan, Uğur Boral, Sosa (Dk. 62 Demba Ba), Furkan Yaman (Dk. 79 Oğuz Aksoy)

Sarıyer: Kadem Burak Yaşar, Fırat Sezer, Serhat Akyüz, Gökhan Payal, Ozan Solak, Günay Şakar, Soner Ergençay (Dk. 76 Emre Karaman), Mustafa Soytaş (Dk. 65 Hakan Soylu), Muhammed Türkmen, Güney Atılgan, Mert Somay (Dk. 65 Cemre Atmaca)

Goller: Dk. 41 Necip Uysal, Dk. 78 Furkan Yaman, Dk. 81 Tolgay Arslan (Beşiktaş), Dk. 80 Cemre Atmaca (Sarıyer)

Sarı kartlar: Dk. 35 Mustafa Soytaş, Dk. 56 Ozan Solak (Sarıyer), Dk. 57 Atınç Nukan (Beşiktaş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.