İslam Dünyasına Siyon Oyunu!

İslam Dünyasına Siyon Oyunu!
SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, ülkenin ve İslam dünyasının durumu hakkında değerlendirmelerde bulunarak, projelerini ve hedeflerini açıkladı.

Saadet Partisi Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı dün Ankara'da gerçekleştirildi. Haziran ayındaki genel seçimlere kısa bir süre kala düzenlenen toplantıda konuşan SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, ülkenin ve İslam dünyasının durumu hakkında değerlendirmelerde bulunarak, projelerini ve hedeflerini açıkladı.

MİKRO DEVLETÇİKLER 

Irak, Libya, Suriye ve Sudan’ın ardından Yemen'in de parçalanmanın eşiğine geldiğini söyleyen Kamalak, "Sadece Yemen’de değil, bütün İslam coğrafyasında aynı tehlikeli oyunlar oynanıyor. Şii, Sünni, Türk, Kürt, Arap, Acem denilerek, her türlü etnik ve mezhebi farklılıklar tahrik ediliyor, kışkırtılıyor. Zaten bölünmüş bir coğrafya bu yolla daha da küçük parçalara bölünüyor. Mikro devletçikler kuruluyor. Sınırlar Müslümanların aleyhine olarak yeniden çiziliyor. 'Böl-parçala ve yok et taktiği' acımasızca uygulanıyor. İşin özeti, Büyük Ortadoğu Projesi, asıl adıyla Büyük İsrail Projesi adım adım uygulanıyor" dedi.  

ADİL BİR DÜZEN KURACAĞIZ   

Gelir dağılımında adaletsizlik olduğunu, işsizliğin yüzde onları aştığını, ülkenin rüşvet ve yolsuzlukla ekonomik felakete sürüklendiğini, ahlaki kokuşmuşluğun yaygınlaştığını, esnafın, çiftçiğinin, memurun ve emeklinin perişan olduğunu belirten Kamalak, "Saadet Partisi iktidara gelir gelmez çekidüzen verecek ve adil bir düzen kuracaktır” ifadelerini kullandı.

DEV EKONOMİK HAMLELER GELİYOR

İktidara geldikleri gün emekliye, işçiye ve memura birer maaş ikramiye vereceklerini açıklayan Kamalak, "Asgari ücretten vergi alınmayacak. Bu asgari ücretin yüzde 50 arttırılması demektir. Sosyal yardımlar devam edecek. Taşeron işçiler kadroya alınacak. Çiftçilerin devlete olan faiz borçları silinip mazot ve farklı destekler verilecek. Esnafın devlete olan faiz borçları silinip kendilerine faizsiz kredi sağlanacak. Sanayicilerin yatırımları için her türlü teşvik sağlanacak. Binlerce gencimizin çalışabileceği binlerce fabrika açacağız. İleri teknolojiyi devreye sokacağız. Makine üreten makine üreteceğiz" şeklinde konuştu. 

Vahdet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum