Siyonistlerden Koşerli Soygun

Siyonistlerden Koşerli Soygun
‘Habad’ isimli aşırı dinci Yahudi tarikatına bağlı uluslararası hahamlar 250 milyar dolarlık Koşer pazarını elinde tutuyor.

Ya­hu­di şe­ri­ati­na gö­re ‘he­lal’ an­la­mı­na ge­len ‘Ko­şe­r’ bel­ge­si­ni dü­zen­le­me yet­ki­si­ni elin­de bu­lun­du­ran ha­ham­la­rın kon­tro­lün­de­ki ulus­la­ra­ra­sı Si­yo­nist şe­be­ke, İs­ra­il iş­gal ve ku­şat­ma­sı al­tın­da bu­lu­nan Fi­lis­tin top­rak­la­rı­na yö­ne­lik ti­ca­ri fa­ali­yet­ler ve in­sa­ni yar­dım­lar­dan da­hi pay alı­yor.

OL­MAZ­SA OL­MAZ!

Bi­lin­di­ği gi­bi İs­ra­il, Fi­lis­tin top­rak­la­rı­na ge­çe­cek her tür­lü mal­ze­me­nin ken­di kon­tro­lün­de geç­me­si­ne izin ve­ri­yor. Her ne se­bep­le olur­sa ol­sun İs­ra­il top­rak­la­rı­na gi­ren gı­da ürün­le­rin­de ise ‘Ko­şe­r’ bel­ge­si ‘ol­maz­sa ol­ma­z’ şart ola­rak ko­şu­lu­yor.

İH­RA­ÇAT­CI­YA ZU­LÜM

Tür­ki­ye­’den Gaz­ze ve Ba­tı Şe­ri­a’­ya ih­ra­cat ya­pan fir­ma­lar bu bel­ge­yi al­mak zo­run­da bı­ra­kı­lı­yor­lar. Ay­rı­ca bel­ge­yi bir se­fer al­mak­ta ye­ter­li ol­mu­yor. Üre­ti­len mal­la­rın de­ği­şik pe­ri­yot­lar­da­ki par­ti­le­ri için fir­ma­la­rın ken­di­le­ri­ni tek­rar tek­rar de­ne­ti­me aç­ma­la­rı ve ye­ni­den bel­ge al­ma­la­rı; do­la­yı­sıy­la Si­yo­nist şe­be­ke­le­re bin­ler­ce do­lar pa­ra­lar öde­me­le­ri ge­re­ki­yor.

‘HA­BA­D’ SU­YUN BA­ŞIN­DA!

İs­ra­il’­e ve Ya­hu­di­le­rin yo­ğun ya­şa­dık­la­rı böl­ge­le­re ve­ya bu böl­ge­ler üze­rin­den baş­ka nok­ta­la­ra ih­ra­cat yap­mak is­te­yen fir­ma­lar­dan ta­lep edi­len ih­ra­ca­ta yö­ne­lik ‘Ko­şe­r’ bel­ge­si­nin, sa­de­ce ‘Ha­ba­d’ isim­li aşı­rı din­ci Ya­hu­di Ta­ri­ka­tı­’na bağ­lı ha­ham­la­rın kur­du­ğu şir­ket­ler­den alı­na­bil­di­ği bil­di­ril­di.

SİYONİST YAZARDAN TEPKİ

Tür­ki­ye kö­ken­li İs­ra­il va­tan­da­şı Si­yo­nist ya­zar Erol Ge­lar­din, sos­yal med­ya he­sa­bı üze­rin­den ‘Ha­ba­d’ ta­ri­ka­tı­na ve ‘Ko­şe­r’ da­yat­ma­sı­na tep­ki gös­te­re­rek, “Tür­ki­ye­’nin bu hor­tu­ma göz yum­ma­sı en azın­dan ayıp­tır!” de­ğer­len­dir­me­sin­de bu­lun­du. Ge­lar­din şun­la­rı kay­det­ti: “Ha­ham­la­rın top­la­nıp yaz­dık­la­rı bir Mu­se­vi ana­ya­sa ki­ta­bı var, adı Tal­mu­d… Ha­ham­lar ku­ru­lu o ki­ta­ba ken­di dü­şün­ce­le­ri­ne yaz­mış­lar ve her­han­gi bir de­ği­şik­lik ya­pıl­ma­ma­sı için de bir da­ha top­lan­ma­ma ka­ra­rı ile da­ğıl­mış­lar. Ya­ni Tan­rı adı­na yaz­dık­la­rı ana­ya­sa, re­fe­ran­dum ile bi­le de­ğiş­mez ol­muş! Bu ki­tap­ta Mu­se­vi­le­rin ne­ler yi­ye­cek­le­ri­ni ve­ya yi­ye­me­ye­cek­le­ri­ni lis­te­le­miş­ler. Bu Ko­şer ola­yı 21. asır­da tu­va­let ka­ğı­dı­na ka­dar ge­le­bil­miş­tir. Şim­di bu­nun ne bü­yük bir sö­mü­rü ol­du­ğu­nu gö­re­lim. Ko­şer dam­ga­sı ol­ma­yan hiç bir gı­dayı din­dar Mu­se­vi­ler yi­ye­mez­le­r.”

‘KOŞER’ PAZARI 250 MİLYAR

Her mühür için alınan paranın nereye gittiğini bilmediğini belirten Siyonist yazar Gelardin şöyle devam etti: “Ama ihracatçılardan on binlerce dolar alındığını biliyorum. Dünyada 250 milyar dolar kadar bir ihracat potansiyelinin varlığını göz önüne alır ve ihracatçıların verdiği veya ödediği paranın gıda maddesinin fiyatına ilave edildiğini düşünürsek paranın eninde sonunda son kullanıcıdan çıktığı muhakkaktır. Buna göre 21. Asırda Koşer’in tuvalet kağıdına kadar tatbik edilmesinde haham takımının menfaatinin hatta çok büyük ve muazzam olduğunu görürüz.”

HAHAMBAŞININ MÜHRÜ GEÇERLİ DEĞİL!

‘Koşer’in Türkiye’de de süistimallere konu olduğunu belirten Erol Gelardin şöyle devam etti: “İşte burada ‘Habad’ tarikatının İstanbul’daki adamı oyuna girmektedir. İhracat için yalnız bu tarikatın Koşer mührünün varlığı kabul edilmektedir. İstanbul Hahambaşısının mühürü dünyada geçerli değildir. Neden değildir? Çünkü Habad tarikatı köktendinci dünyasına hakim olmuş bir tarikattır ve Amerika’da öyle bir çöreklenmiştir ki tanrı bile sökemez!”

TÜRKİYE GÖZ YUMMAMALI

GELARDİN “İstanbul’dan gıda ­da ih­ra­ca­tı­nın bü­yük ra­kam­la­ra eriş­me­si ‘Ha­ba­d’­ın gö­zün­den kaç­ma­mış ve ‘Sün­net­çi­’ adı al­tın­da ül­ke­ye sok­tu­ğu ada­mı ile bü­tün Tür­ki­ye­’den sa­tın alı­nan gı­da mad­de­le­rin­den pay­la­rı­nı ko­par­ma­ya baş­la­mış­lar­dır. İş­te bu ‘Ko­şe­r’ fa­kir adam­la­rın rız­kı­nı çal­mak­ta­dır! Tür­ki­ye­’de ‘Ha­ba­d’ ada­mı­nın bu­lun­ma­sı ve Tür­ki­ye­’nin bu hor­tu­ma göz yum­ma­sı ayıp­tır!” dedi. 

Vahdet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.