Güneş'ten G.Saray Maçı Öncesi Şok Karar

Güneş'ten G.Saray Maçı Öncesi Şok Karar
Bursaspor'da sezonun en etkili ismi olan Josue, Şenol Güneş'le yaşadığı problemler nedeniyle Galatasaray maçı öncesi kadro dışı bırakıldı.

Spor toto süper lig’in 18. haftasında yarın Türk Telekom Arena Stadyumu’nda Galatasaray ile karşılaşacak olan Bursaspor'da, sürpriz bir gelişme yaşandı.

Sezon öncesi Porto’dan kiralanan ve bu sezon ligde çıktığı 15 karşılaşmada 3 gol, 3 asistlik performans sergileyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Filipe Josue, teknik direktör Şenol Güneş tarafından Galatasaray maçı kadrosuna alınmadı.

SAKATLIĞI BULUNMUYOR

İstanbul’a getirilen 18 kişilik futbolcu kafilesinde yer almayan yetenekli oyuncu, ligde çıktığı son maç olan Akhisar Belediyespor mücadelesinde 1 gol, 1 asistlik performans sergileyerek maça damga vuran isim olmuştu.

Sabah saatlerinde yapılan taktik antrenmanında yer alan ve sakatlığı bulunmayan yıldız oyuncunun kadroya alınmaması ile ilgili kulüp tarafından henüz bir açıklama yapılmadı.

TAKIMIN EN PAHALI FUTBOLCUSU

Yetenekli oyuncu dünyaca ünlü ’transfermarkt.de’ internet sitesinde yer alan verilere göre takımın en pahalı ismi konumunda bulunuyor. 7 milyon Euro’luk değer biçilen Josue, Porto ile 2 sezon daha kontratının olmasına rağmen dönmek istemediğini ve Bursaspor’da mutlu olduğunu ifade etmişti.

ŞENOL GÜNEŞ İLE TARTIŞTI

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Josue'yi neden kadroya almadığı sorusuna net bir cevap vermedi. Ancak, yıldız futbolcunun son günlerde Güneş'le bazı problemler yaşadığı, bu nedenle de kadro dışı bırakıldığı öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.