Kartal'dan O İsme Övgü Yağmuru

Kartal'dan O İsme Övgü Yağmuru
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Karabükspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Kartal, ligde Kardemir Karabükspor'u deplasmanda 2-1 yendikleri maça ilişkin, "Son 4 sezondur ilk defa Karabük'ten galip ayrılıyoruz. Sonuç olarak bu akşam 3 puan aldık" dedi.

Kartal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligde ikinci devreye galibiyetle başladıklarını, bunu bu haftada sürdürdüklerini söyledi.

Saha şartlarının iyi görünmesine rağmen kötü olduğunu belirten Kartal, "Topun hızını artırarak oynamak isteyen bir takımız fakat bu akşam topun hızını artıramadık. Çok coşkulu oynayamadık ama çok disiplinli oynadık, iyi mücadele ettik, iyi de pozisyonlar bulduk. Rakibe çok fazla pozisyon vermedik, ceza alanı dışından 2 şut attılar. Son 4 sezondur ilk defa Karabük'ten galip ayrılıyoruz. Sonuç olarak bu akşam 3 puan aldık" diye konuştu.

Emenike'nin yer aldığı kadroda Sow ve Webo'yu da sonradan oyuna aldığının belirtilmesi ve bu 3 oyuncuyu bir arada oynatmasıyla ilgili soruya Kartal, şöyle cevap verdi:

"Kuyt'ın sarı kartı, hem de ufak bir sıkıntısı vardı. Riske etmemek için değiştirdim. Sow da Afrika Kupası'ndan döndü. Digeo da oyunun son bölümlerinde sahanın kötülüğünden dolayı biraz yoruldu. Webo'yu oyuna alarak top tutmayı sağlamasını amaçladım."

Gökhan Gönül'ün sakatlığı hakkındaki soruya ise Kartal, doktorla konuştuğunu, koruma amaçlı oyundan çıktığını, oyuncunun hafta sonuna kadar yetişeceğini kaydetti.

"SELÇUK, BU TAKIMIN EN İYİ OYUNCULARINDAN BİRİSİ''

Bir gazetecinin "Selçuk Şahin'in bugün doğum günüydü, gol attı, iyi bir performans sergiledi" sözleri üzerine Kartal, "Selçuk, bu takımın en iyi oyuncularından birisi. Uzun yıllar Fenerbahçe'ye hizmet etmiştir. Birkaç sene daha futbol oynamasını istiyorum. Çok iyi profesyonel, çok iyi bir Fenerbahçeli. Çok uyumluyuz. Arkadaşlarına sahip çıkan, her zaman takımı için, Fenerbahçe için saha da mücadele eden oyuncumuz. Kendisini bugün attığı golden ve ortaya koyduğu performanstan dolayı tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.