Cumhuriyet'le Netanyahu Buluştu

Cumhuriyet'le Netanyahu Buluştu
BBP Yük­sek İs­ti­şa­re Ku­ru­lu (YİK) Baş­ka­nı Hak­kı Öz­nur, Pey­gam­ber Efen­di­mi­ze ha­ka­ret içe­rik­li ka­ri­ka­tür­le­ri ya­yın­la­yan Cum­hu­ri­yet Ga­ze­te­si ile Ga­ze­te Ka­dı­köy'ün İs­lam düş­ma­nı Char­li­e Heb­do'nun yo­lun­dan yü­rü­dü­ğ

Hak­kı Öz­nur, “Se­kü­ler ge­ri­ci ya­yın or­ga­nı" ola­rak ni­te­len­dir­di­ği Cum­hu­ri­yet Ga­ze­te­si ile Ga­ze­te Ka­dı­köy'ün ken­di mil­le­tiy­le kav­ga et­me­yi mis­yon edin­di­ği­ni kay­de­den Öz­nur, "Cum­hu­ri­yet, kü­re­sel güç­le­rin İs­la­mo­fo­bi oluş­tur­ma pro­je­si­nin ye­rel uzan­tı­sı­dır. Cum­hu­ri­yet, Char­li­e’­nin şey­tan­la­rı­nın iş­bir­lik­çi­li­ği­ne so­yun­muş ve şu­be­si ol­muş­tur" de­di.

İS­RA­İL'DE BE­DA­VA DA­ĞI­TIL­DI 

Char­li­e Heb­do­’nun tar­tış­ma­lı son sa­yı­sı­nın, te­rör dev­le­ti İs­ra­il'in baş­ken­ti Tel Aviv'de be­da­va da­ğı­tıl­dı­ğı­nı be­lir­ten Öz­nur, "Cum­hu­ri­yet ile Si­yo­nist Ne­ten­ya­hu ay­nı çiz­gi­de bu­luş­muş­lar­dır" di­ye ko­nuş­tu.

YUNAN KOMÜNİSTTEN MEDET UMUYORLAR

Statükonun partisi CHP'nin ateist, Marksist her türlü sol grubu içinde toplayan Yunan komünistlerin buluştuğu Syriza'nın başarısından medet umduğunu dile getiren Öznur, şunları söyledi: "Müşrik Charlie'nin Türkiye’deki merkez üssü CHP ve Cumhuriyet Gazetesi’dir. CHP, HDP, DBP, ÖDP, TKP, EMEP, ESP, Birleşik Haziran Hareketi, Halkevleri, DİSK, KESK, ADD vb. parti ve örgütlerin İslam düşmanı Charlie Hebdo ve Cumhuriyet’e destek vermeleri, küfür cephesinin, İslam'a karşı ortak hareket ettiklerini  gösteriyor.”

Vahdet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum