Galatasaray - Bursaspor Maçı Muhtemel 11'leri

Galatasaray - Bursaspor Maçı Muhtemel 11'leri
Galatasaray, Süper Lig'in 18. haftasında sahasında Bursaspor'u konuk edecek.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasının kapanış maçında Galatasaray ile Bursaspor karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele, Türk Telekom Arena'da saat 20.00'de başlayacak.

Hakem Fırat Aydınus'un yöneteceği mücadeleyi Lig TV naklen yayınlayacak.
GALATASARAY 47-21 BURSASPOR

Galatasaray ile Bursaspor, oynayacakları maçla lig tarihinde 92. kez karşı karşıyagelecek.

Galatasaray, 1967-1968 sezonunda ilk kez Türkiye 1. Futbol Ligi'ne (Süper Lig) yükselen Bursaspor ile yaptığı karşılaşmalardan 47'sini galibiyetle kapattı, rakibine 21 kez yenildi. İki takım arasındaki 23 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.

Rekabetteki son 5 lig maçını kaybetmeyen sarı-kırmızılılar, 91 maçta rakip filelere 153 gol attı, Bursa ekibi 76 golle karşılık verebildi. Sezonun ilk yarısında Bursa'da yapılan müsabakayı Galatasaray 2-0 kazandı.
İSTANBUL'DA GALATASARAY DOMİNASYONU

Galatasaray, Bursaspor ile sahasında yaptığı lig maçlarında 34 kez galip geldi, 4 kez rakibine yenildi. İki takım arasında İstanbul'da yapılan 7 maç ise beraberlikle tamamladı. Sarı-kırmızılılar, Bursaspor'a İstanbul'da 104 gol attı, filelerinde 30 gol gördü. "Cim Bom", rakibini son 3 sezonda İstanbul'da 2-1, 3-2 ve 6-0'lık skorlarla mağlup etti.
GALATASARAY'DAN 2000'DE 6-0

Galatasaray, Bursaspor karşısında ligdeki en farklı skorlu galibiyetini 1999-2000 ve geçen sezon kendi sahasında 6-0 yenerek aldı. "Cim Bom" ayrıca, 1998-1999 sezonunda da 5-0'lık galibiyete imza attı.

Bursaspor ise Galatasaray karşısında en farklı skorlu galibiyetini, 2001-2002 sezonun ilk yarısında Bursa'da yapılan karşılaşmada 5-0'lık skorla elde etti.
HAMZAOĞLU DÖNEMİNDE 6'DA 5

Süper Lig'de teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde çıktığı 6 karşılaşmadan 5 galibiyet ve bir beraberlik alan sarı-kırmızılı takım, seyircisi önünde Bursaspor'u yenerek zirve yarışını sürdürmeyi hedefliyor.
BURSASPOR'UN ÇIKIŞI

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde sezona istediği gibi başlayamayan Bursaspor, son haftalarda ortaya koyduğu performansla ligde üst sıralara tırmandı. Ligde son 3 maçını da kazanan yeşil-beyazlı ekip, puanını 29'a çıkartarak 18. haftaya averajla 4. sırada girdi. Bursaspor deplasmanda oynadığı 9 karşılaşmadan 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle ayrıldı.
SELÇUK İNAN KART CEZALISI

Galatasaray'da sarı kart cezalısı olan Selçuk İnan karşılaşmada oynayamayacak. Sakatlıkları bulunan Semih Kaya ile Burak Yılmaz'ın da mücadelede forma giymesi beklenmiyor.

Sarı-kırmızılı ekipte Yekta Kurtuluş ile sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz ve Semih Kaya, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY
Muslera
Sabri
Chedjou
Hakan Balta
Alex Telles
Emre Çolak
Felipe Melo
Hamit Altıntop
Olcan
Sneijder
Umut Bulut

BURSASPOR
Harun
Şener Özbayraklı
Serdar Aziz
Civelli
Emre
Ozan Tufan
Belluschi
Bekir Yılmaz
Volkan Şen
Cedric Bakambu
Fernandao

SAAT: 20.00
STAT: Türk Telekom Arena
HAKEM: Fırat Aydınus
YAYIN: Lig TV & Kralspor canlı anlatım servisi

  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.