HDP Sapkın Aşığı!

HDP Sapkın Aşığı!
HDP’nin kardeş kuruluşu HDK’nın sosyal paylaşım hesabından şok ifadelerde bulunuldu: “Ben hep sokak o…larına, i…lere, travestilereaşık olacağım.”

Bazı dış güçlerin ülkemizde birtakım üniversiteler ve STK’lar aracılığıyla teşvik ettiği cinsel sapkınlara ve örgütlerine siyasetin özellikle CHP ve HDP kanadından önemli destekler geliyor.

CHP VE HDP 

CHP, özellikle belediyeler alanında sapkınlara birtakım imkânlar sunup, sapkınların hazırladığı ‘LGBTİ Dostu Belediyecilik Protokol Metni’ni imzalamaya devam ederken, HDP çevreleri ise çalışmanın Meclis ayağını yürütüyor; soru önergeleri ile hükümetin LGBTİ’lere daha fazla imkanlar sunmasının önünü açmaya ve sapkınlığın kamuoyu vicdanında meşrulaştırılmasına ve hatta Meclis’e eşcinsel milletvekilleri sokmaya çalışılıyor.

Bu arada HDP’nin kardeş örgütü Halkların Demokratik Kongresi (HDK) isimli yapılanmanın sosyal paylaşım hesaplarından, söz konusu çevrelerin konuya bakış açısını özetleyen şok bir metin yayınlandı. 

SAPKIN BAKIŞ!

HDK LGBTİ Komisyonu’nca yapılan paylaşımda, “Her aşk bir o… yaratıyor” denilerek ‘aşk’ kavramı sapkın bir cinsel bakış açısı ile çerçevelenerek insanı insan yapan yüce duygular adeta alaya alındı. İnsanların cinselliğin dışında da eşine, hatta yaratanına âşık olabildiği gerçeği yatsınmış oldu.

KİME AŞIKLAR?

HDK’nın paylaşımında ayrıca “ben hep sokak o…larına, i…lere, travestilere aşık olacağım” denilerek arzulanan dejenerasyonun boyutları gözler önüne serildi. 

basliksiz-1-015.jpg

Vahdet \ Osman Yiğit

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum