İntihar Eden Hüseyin Cahit Süzer Kimdir?

İntihar Eden Hüseyin Cahit Süzer Kimdir?
Türkiye'nin ünlüİşadamları arasında yer alan Mustafa Süzer'in kardeşi Hüseyin Cahit Süzer intihar etti. İşte Süzer'in Biyografisi..

İşadamı Mustafa Süzer'in kardeşi 1953 doğumlu Hüseyin Cahit Süzer'in, Bahçeşehir'deki ofisinde silahla kendini başından vurarak intihar ettiği öğrenildi.

MUSTAFA SÜZER KİMDİR?

Mustafa Süzer, 1948, Gaziantep doğumlu, iş adamıdır. Süzer Holding Onursal Başkanıdır.

Orta öğreniminden sonra, sırasıyla Hukuk Fakültesinde ve İktisadi ve Ticari İlimler akademisinde öğrenim görmüştür. Mustafa Süzer iş hayatına daha üniversitedeyken atılmış ve başlangıçta babasıyla birlikte aile işinde çalışmaya başlamıştır.

Kendi adına başlatıp kurduğu ilk iş, 1967'de Gaziantep'te faaliyete başlayan Yapsan A.Ş.'dir. Bu şirket inşaatçilik ve inşaat malzemeleri ticareti ile iştigal etmiştir. Mustafa Süzer daha sonra inşaat makinaları imalatı ve ilaveten yiyecek ve dayanıklı tüketim malları ticareti işine de girmiştir.
 

1977 yılında işini İstanbul'a taşımaya karar vermiştir. Aynı yıl İstanbul'da iç ve uluslararası ticaretten turizm, nakliye, elektronik ve tekstile uzanan bir yelpazede çeşitli işlerle uğraşmaya başlamış ve şirketler kurmuştur. 1982 yılında Süzer Grubu bünyesindeki sektörler ve şirketleri Süzer Holding A.Ş. altında organize etmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.