İşte Okulların Tatil Olduğu İller

İşte Okulların Tatil Olduğu İller
12 Şubat 2015 Perşembe günü kar yağışının devam ettiği bölgelerde okullar tatil edildi. İşte kar nedeniyle tatil kararı alınan yerler...

Uzmanlar akşamın ve gecenin ilerleyen saatlerinde bazı il ve ilçeler için de kar tatili olabileceğini belirtiyor. 

KARS- SİVAS- UŞAK- ANKARA- KONYA
 
Kars'ın Sarıkamış, Sivas'ın Gürün, Uşak'ın Eşme,  Ankara'nın Polatlı ilçesi ile Konya kent merkezi ve bazı ilçelerinde kar yağışı  ve soğuk hava nedeniyle okullar bir gün tatil edildi. 
 
Kars'ın Sarıkamış, Sivas'ın Gürün, Uşak'ın Eşme, Ankara'nın Polatlı  ilçesi ve Konya kent merkezi ile Güneysınır, Akören, Kadınhanı, Sarayönü,  Taşkent, Yunak, Derbent, Hadim, Derebucak, Çeltik, Bozkır, Ahırlı, Yalıhüyük,  Altınekin, Doğanhisar ve Seydişehir ilçelerinde kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 12 Şubat Perşembe ara verildiği duyuruldu. 
 
AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar'da valilikten yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezi ve merkez ilçeye bağlı köy ile beldelerdeki okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerin, bugün bir gün süreyle tatil edildiği ifade edildi. Engelli ve hamile kamu görevlilerinin de bugün bir gün idari izinli oldukları belirtildi.
 
ÇANAKKALE

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ve 13 Şubat'ta ara verilmesi kararlaştırıldı.
 

KARAMAN

Karaman'da yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezi başta olmak üzere Başyayla, Ermenek, Sarıveliler ve Kazımkarabekir ilçelerinde okullar bugün tatil edildi.
 
SAMSUN

Samsun'da yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle Alaçam ve Canik ilçelerindeki bazı okullar ile Vezirköprü İlçesi'ndeki tüm okullar bir gün süreyle tatil edildi.
 
ADIYAMAN

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde öğleden sonra başlayan kar yağışı, akşam saatlerinde etkisini iyice artırdı. Kar kalınlığının yüksek noktalarda 50 santimi bulduğu Çelikhan’da, kar yağışının devam etmesi nedeniyle ulaşımda aksaklık yaşanacağı gerekçesiyle okulların tatil edilmesine karar verildi. Çelikhan Milli Eğitim Müdürü Resul Acar, "Kar yağışının sürmesi ve ulaşımda sıkıntılara yol açması nedeniyle perşembe günü ilçe merkezi ve köylerdeki tüm okulların tatil edilmesi kararlaştırıldı" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.