İşte CHP'nin samimiyeti!

İşte CHP'nin samimiyeti!
CHP Genel Sekreteri Önder Sav, kendisinin gündeme getirdiği yasa dışı dinleme olayını araştırmak üzere kurulan Meclis Telekulak Araştırma Komisyonu toplantısına katılmadı.

TBMM Telekulak Araştırma Komisyonu, geçtiğimiz hafta yaptığı ilk toplantısında Önder Sav'ın iddialarını dinleme kararı almıştı. Önder Sav, komisyonun davetine rağmen bugünkü toplantıya katılmadı. AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü başkanlığında toplanan komisyonda basın mensuplarının kısa bir süre görüntü almasına izin verildi. Komisyon toplantısı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. 

CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın eski Bolu Valisi Ali Serindağ ile CHP Genel Merkezi'nde yaptığı görüşmenin ayrıntıları basına yansıdıktan sonra CHP, Sav'ın yasa dışı dinlendiğini iddia etmişti. Sav'ın cep telefonuyla dinlendiği yönündeki iddiaları, hem Türk Telekom hem de bilirkişi tarafından yalanlanmıştı. Olayı Araştırmak için de Meclis bir komisyon oluşturmuştu. Ancak CHP'li Sav, ortaya attığı iddialar sebebiyle kurulan bu komisyonun bilgi verme talebine olumsuz yanıt verdi ve bugünkü toplantıya gelmedi. (CİHAN)

ÖNDER SAV'IN PEYGAMBERİMİZLE İLGİLİ SKANDAL SÖZLERİ-VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ 


ÖNDER SAV'IN 'DİNLENİYORUM' İDDİASINI ÇÜRÜTEN BELGE HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.