Tok Kalmayı Sağlayacak Reçete

Tok Kalmayı Sağlayacak Reçete
Son zamanlarda iştahınız çok açık ve sürekli bir şeyler yemek istiyorsanız, sizi fazla kilolardan koruyacak, tokluk hissi verecek bir reçetemiz var.

Vücudun gelişmesi için gerekli olan vitamin, mineral ve protein desteğini sağlayan kefir, sağlıklı diyet için önemlidir, aşırı şişmanlamaya karşı frenleyici görev üstlenir.

Kalsiyum, demir, fosfor ve diğer mineraller ve C vitamini bakımından zengin olanlimon, mide asidi üretimini artırarak yağlı gıdalar, kırmızı et vb. sindirimi zor gıdaların sindirimine yardımcı olur. Limon suyu aynı zamanda karaciğerin safra üretimini artırarak yağların sindirilmesini kolaylaştırır. Bu özelliği ile diyet listelerinde sıkça adı geçer.

İçeriğinde başta C vitamini olmak üzere P, B ve E vitaminleri ile fosfor, magnezyum ve potasyum gibi mineralleri barındıran portakal, hazmı kolaylaştırır, enerji verir.

A, B, C, P vitaminlerini ve yüksek dozda demir, kalsiyum, fosfor ve magnezyum minerallerini bünyesinde barındıran yaz aylarının renkli meyvesi kayısı, vücutta biriken zararlı maddeleri dışarı atmakta etkilidir. Kilo problemi olan kişilere olumlu katkılar sağlayan bu meyve, tüketildiğinde tokluk hissi vereceği için çabuk acıkmayacak ve doğal yollardan sağlıklı bir şekilde kilo veriyor olacaksınız.

İşte tokluğu sağlayacak olan karışım:

Malzemeler

1 adet portakal
1 adet limon
3 adet kayısı 
100 ml. kefir

Nasıl yapılır

Portakal, limon ve kayısıyı blender’dan geçirin. Bu karışımın içine kefiri de ekleyin. Her sabah tüketin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum