Üç Büyük Facia Haberi

Üç Büyük Facia Haberi
Çorum, Mersin ve İzmir'de meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında 12 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Yasin Can'ın (26) kullandığı 06 FG 4777 plakalı otomobil, Bayat-Çankırı karayolunun 11. kilometresinde, Mustafa Ceylan'ın (35) kullandığı 18 DZ 500 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle Ceylan'ın kullandığı otomobilde yangın çıktı.

Yangın, olay yerine sevk edilen Bayat Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, sürücü Ceylan ile beraberindeki Abdulkadir Babademer (34) ve Yavuz Yetiş (84) ile diğer araçtaki Ali Atasoy'un (25) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

MERSİN'DE KAMYONET TIR'A ÇARPTI: 5 ÖLÜ

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde bir kamyonet, hızla demir yüklü TIR'a arkadan çarptı. Kazada 5 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 20.00 sıralarında TEM Otoyol Gülek Tüneli yakınında meydana geldi. İddiaya göre, içinde 7 kişi olan ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 01 KY 988 plakalı kamyonet, 78 AS 314 plakalı demir yüklü TIR'a arkadan hızlı bir şekilde çarptı.

Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine, olay yerine jandarma ekipleri ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, demir yığınına dönen kamyonetteki 5 kişinin öldüğünü ve 2 kişinin yaralandığını belirledi. Yaralılar, ambulans ile çeşitli hastanelere götürüldü.

Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

AYDIN'DA OFF-ROAD ARACI UÇURUMA UÇTU: 2'Sİ AVUKAT 3 ÖLÜ

Aydın'ın Söke İlçesi'nden İzmir'in Tire İlçesi'ne arazi araçlarıyla yola çıkan off-road topluluğu üyelerinin konvoyunda meydana gelen kazada kontroldan çıkan arazi aracı 70 metreden, içinde su bulunmayan dere yatağına yuvarlandı. Kazada Aydın Barosu üyesi iki avukatlardan Ferat Sayın ve meslektaşı Özge Özkeskin ile babası Mehmet Sayın öldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.