Trabzonspor Mucize Arıyor

Trabzonspor Mucize Arıyor
İtalya'da futbol mucizesine ihtiyacı olan Trabzonspor, ülke puanı açısından çok kritik bir karşılaşmaya çıkacak.

Tarihinde ikinci kez Avrupa Ligi gruplarında mücadele eden Trabzonspor, Legia Varşova, Metalist Kharkiv ve Lokeren’le kozlarını paylaşmıştı. Grubunu ikinci sırada tamamlayan Bordo-Mavililer, ikinci turda Napoli devi ile eşleşti. İlk maçını Avni Aker’de 4-0 gibi ağır bir mağlubiyetle kapatan Karadeniz ekibinin rövanşta şansı yok denecek kadar az. Bir futbol mucizesine ihtiyacı olan Trabzonspor, bu akşam hem ülke puanı hem de prestij adına kritik bir sınav verecek. UEFA Ülke Sıralaması’nda 12. sırada yer alan Türkiye, bir alt basamakta bulunan Yunanistan ile kıyasıya mücadele ediyor. 

Tek temsilcisi Olympiakos

Trabzonspor’un İtalya’dan bir beraberlik çıkarması bile, Yunanistan önünde bizi güçlü kılacak. Komşumuz’un Avrupa’da mücadele eden tek takımı var o da Olympiakos. Kırmızı-Beyazlılar, Avrupa Ligi ilk maçında Dnipro’ya deplasmanda 2-0 mağlup oldu ve bugün turun ikinci ayağına taraftarı önünde çıkacak. Rakibimizin buradan elenmesi bizim adımıza sevindirici bir haber olacak.

Yanal’ın kozları çok

Teknik direktör Ersun Yanal, ilk maçta Mehmet Ekici, Yusuf Erdoğan, Waris, Kevin Constant gibi önemli yıldızlarını sakat ve kart cezası nedeniyle kullanamamıştı. Fakat bu kez Yusuf ile Waris haric diğer kozlarını rahatlıkla kullanabilecek. Yaşanan bu gelişmeler bile bizi ülke olarak umutlandırıyor.

Muhtemel 11'ler;

NAPOLİ: Rafael, Mesto, Henrique, Koulibaly, Britos, Jorginho, Gökhan, Gabbiadini, De Guzman, Mertens, Zapata

TRABZONSPOR: Hakan Arıkan, Bosingwa, Aykut Demir, Medjani, İshak Doğan, Sefa, Constant, Özer, Mehmet, Erkan, Cardozo

STAT: San Paolo
HAKEM: Ivan Babek
SAAT: 22.05
YAYIN: D-Smart

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.