İşte Kuyt'ın Beşiktaş - Liverpool Tahmini

İşte Kuyt'ın Beşiktaş - Liverpool Tahmini
Liverpool’un eski oyuncusu Dirk Kuyt, Beşiktaş karşısında Kırmızılar’ı şanslı görüyor.

Altı yıllık Liverpool kariyeri sonrası 2012’den bu yana Fenerbahçe formasını terleten Dirk Kuyt, bu akşamki Beşiktaş-Liverpool maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu.
 
Liverpool’un internet sitesine konuşan Hollandalı, “Liverpool, Atatürk Olimpiyat Stadı’ndan kazanan olarak çıkabilir” dedi.
 
Kuyt sözlerini şöyle sürdürdü: “Tüm biletlerin satıldığını duydum. Çok ateşli bir taraftar stadyumda olacaktır.” “Türk taraftarların komik bir yanı var. Takımları kimle oynarsa oynasın -Liverpool, Barcelona ya da Real Madrid- kazanacaklarını düşünüyorlar. Her zaman bir şansları olduklarına inanıyorlar. Bugün de Beşiktaş taraftarı takımları için çok olumlu ama bana göre favori Liverpool’dur.
 
'Beşiktaş kanatlardan saldıracak'
 
Beşiktaş, özellikle kanatlardan çok fazla atak yapmayı deneyecektir. Bu durumda Liverpool çok fazla kontra atak şansı bulabilir. Bu da kazanmaları için büyük bir şans. Türkiye’de futbol İngiltere’ye göre çok farklı. Maçlarda çok ateşli taraftar desteği oluyor. Beşiktaş ve Galatasaray ile derbi oynamak ise çok keyifli.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.