Gizemli Reklamdan ''Mega Proje'' Çıktı

Gizemli Reklamdan ''Mega Proje'' Çıktı
Bir çok insanı merak içerisinde bırakan gizemli reklamın içeriğinde İstanbullular'ı çok yakından ilgilendiren proje bulunuyor.

Hafta başından itibaren 27 Şubat'ı işaret eden ''Dünyanın gözü bu üç katta'', ''27 Şubat'ı bekleyin'' sloganı ile üstü örtülü bir şekilde verilen reklam, görenleri merak içerisinde bıraktı. Ne olduğu konusunda farklı farklı yorumların yapıldığı reklamın içeriğinin ne olduğu çok geçmeden ortaya çıktı.
Gizemli reklamın İstanbul'un trafiğini rahatlatacak sürpriz mega proje ile ilgili olduğu öğrenildi. 

Uzun zamandan beri Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan'ın ''İstanbul trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan bir proje üzerinde çalışıyoruz. Bunu çok yakında açıklayacağız.'' diyerek gündeme getirdiği projenin müjdesini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Latin Amerika dönüşü vermişti.

Erdoğan, İstanbul Boğaz'ına üçüncü köprüden sonra yapılması kararlaştırılan üçüncü tüp geçitprojesi olduğunu belirtmiş ancak projenin ayrıntılarını Ulaştırma Bakanı Elvan'ın açıklayacağını söylemişti.

Söz konusu mega projenin detaylarını Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte yarın saat 10'da düzenleyeceği bir toplantı ile açıklayacak.

Anayasa gereği, 7 Haziran'daki genel seçimler nedeniyle görevini 7 Mart'ta bağımsız bir isme devretmesi gereken Bakan Elvan, çılgın projeyi açıklayan isim olarak da tarihe geçecek.

Yarın açıklanacak ve dünyanın ilk örneklerinden olacak tüp geçitte, gidiş-geliş iki hattekerlekli araçlar, bir hat da raylı sistem için ayrılacak.

Haber7

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.