Fırat Yılmaz Çakıroğlu Şehit Olmadan Önce Böyle Haykırmış

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Şehit Olmadan Önce Böyle Haykırmış
Ege Üniversitesi'nde PKK sempatizanları tarafından alçakça şehit edilen Fırat'ın Yabancı Diller Bölümü'nün terör örgütü yandaşlarınca işgal edilmesini protesto ederken ki görüntülerine ulaştık.

Fırat Yılmaz Çakıroğlu 30 Mayıs 2014 tarihinde yaptığı basın açıklamasında Ege Üniversitesi’de ki güvenlik zafiyetine ve rektörlüğün görevini yapmadığına dikkat çekiyor. Fırat Çakıroğlu basın açıklamasında şu ifadelerde bulunuyor:

 “Azınlığın çoğunluğu tahakküm altına aldığı bir ortam var maalesef bu duruma ses çıkaran vatan evlatları burada bu kadarla sayılı. Burada toplanmamızın hiçbir siyasi gerekçesi yoktur. Bu mücadele 20 kişi kalınsa da vatan hainlerine karşı sürdürülek...”

“REKTÖRLÜĞÜN GÖREVİNİ YERİNE GETİRMEDİĞİ APAÇIK ORTADADIR”

Rektörlüğün, özel güvenliğin ve emniyetinde üzerine sorumluluk olan görevi yerine getirmediği apaçık ortadır. Devlet iradesi Ege Üniversitesinde hiçbir şekilde tezahürünü gösterememiştir. Devlet iradesi diye bir şey Ege Üniversitesin ’de yoktur.

Teröristlerle mücadele etmek kolluk kuvvetlerinin asli görevidir, onlar bu görevi yerine getirmedikleri için biz vicdani görev olarak bunu kendimize şart koştuk. Bir şekilde mücadele etmeye çalışıyoruz, Mücadelemizden Yılmayacağız!” 

İşte o basın açıklaması:

videogaleri.gif

"Eğitim döneminin sınav sürecinde merkezi kütüphanede  milli manevi duyarlılığa sahip öğrenci arkadaşlarımızın kimlikleri sorulmuş sınavlara girmeleri engellenmiş darpedilmiş edebiyat fakültesi bahçesinde rehin alınmış buda yetmezmiş gibi bu haysiyet yoksunları tarafından ağır hakaretlere uğramışlardır. Bundan başka diğer öğrenci arkaşlarımızında sınavlara girmeleri engellenmiştir. Bu durumlar karşısında okul yönetimi bu zorbalara hainlere sadece buseler dağıtmakla yetinmiştir. Terör örgütü sempatizanları yapmış oldukları onlarca eylem sonucunda ikaz cezası bile almaz iken buna tepki gösteren vatansever arkadaşlarımız okuldan uzaklaştırma cezası almıştır. Haksız cezalara çarptırılan istikrarlı eğitim hayatları kasti olarak engellenmiştir. Dikkat çekmek istediğimiz husus şudur ki üniversite yönetimi futbol kulübü mü idare etmektedir ki de bu duruma engel olmamaktadır. Yahut az önce de belirttiğimiz gibi teröristmidir ki önlem almaktan ziyade sesliğini korumaktadır.

   Haysiyetsiz teröristler, ahlaksızlar öğrenci olmadıkları halde kampüse rahatlıkla girebilmekte ve propaganda yapabilmekte iken vatanperver öğrencilerin çektiği sıkıntılar manidardır. Bu durumu engellemek okul yönetiminin boynunun borcudur. Her türlü eğitim dışı faaliyetin yürütüldüğü Ege Üniversitesi kampüsü PKK kampımızınki silahlar ve patlayıcı maddeler burada bulunmaktadır. Hergün farklı dillerdeki siyasi propaganda müzikleri ve afişleri ile kampüs öğrencilerini karşılayan bu teröristler üniversitenin sahibi midir ki kampüsün her bölgesinde rahatça her türlü yasa dışı faaliyetlerini yürütmektedirler.

Ahval bu iken burada üniversite yönetiminin göreve çağırıyoruz. Aksi takdir de nefsi müdafa ilkesi çerçevesinde kendi haklarımızı ve can güvenlimizi koruyacağımızı beyan ediyoruz. İlmi namusa sahip olan tüm öğrenci ve akademisyenleri duyarlı davranmaya davet ediyoruz. Bu andan sonra tüm mesuliyetin üniversite yönetimine ve yönetim azalarına ait olduğunu beyan ediyoruz."

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum