Rezalete Rekor Fiyat: 100 Milyon Dolar

Rezalete Rekor Fiyat: 100 Milyon Dolar
2003 yılında çektiği seks kasetinin sızmasıyla ünlenen ve şu anda tüm ailesiyle beraber her şeyi kamera önünde yaşayan Kardashian ailesinin yeni sezon fiyatı 100 milyon dolar oldu.

Ailenin tam olarak neden ünlü olduğu asla dile getirilmiyor çünkü ailenin şöhretinin sebebi kızları Kim ve onun şöhretinin kaynağı ise bahsettiğimiz rezil kaset. Aile tuhaf bir şöhret yaşıyor. Her yaptıkları magazin basınında günlerce haber oluyor, her şeylerini kamera önünde yaşamaya da alışmışlar. Öyle ki sırf çektiği selfieler güzel görünsün diye Kim’in “ilgi çeken kısımlarına” makyaj yapan personeli ve çekilen fotoğrafları photoshop ile düzelten bir başka yardımcısı olduğu dile getiriliyor. 

Ailenin kızlarından birisi doğumunu bile kamera önünde yaparak ailenin bu yaşamı ne kadar kanıksadığının örneklerinden birisini verdi. Ailenin en küçük kızı bile bu tuhaf şöhretten payını almış durumda. İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo’da ona hasta. Bir ara bir basketbolcu ile evlenen ve hemencecik ayrılan Kim, eski kocası tarafından para için erkeklerle beraber olmakla suçlanmıştı ki biz buna fuhuş diyoruz. 

People dergisinde yer alan iddialar doğruysa, aile E! kanalında yayınlanan Keeping Up With The Kardashians şovunun yeni sezonundan 100 milyon dolar (yaklaşık 250 milyon TL) gelir elde edecek. Bu da canlı yayın rezaletinin ne kadar ilerlediğinin en büyük örneği olsa gerek. Düşünün ki, kahvaltısından, gece uykusuna kadar insanlar kamera önünde yaşasınlar ve dahası aklından zoru olması gereken milyonlarca insan da oturup bunu izlesin. 

İlgiyi çekmek için aile bireyleri hiçbir şeyden kaçınmıyor: sık sık çekilen yarı çıplak selfieler ve paparazzilere verilen pozlarla erkeklere “kadın dediğin böyle olur” mesajı veriyorlar. Erkeklerin ilgisini çektikten sonra gerisi zaten kolay çünkü erkeklerin baktığı yön diğer kadınlara “erkeklerin ilgisini çekmek istiyorsan bunları yapacaksın” mesajı demek. Sizin anlayacağınız tek bir örnek üzerinden toplum nasıl dejenere edilir en güzel örneğini bu aile veriyor. 

İhk/Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum