Fırat İçin Hacı Bayram’da Mevlit

Fırat İçin Hacı Bayram’da Mevlit
MHP Ankara İl Başkanlığı, Ege Üniversitesi’nde çıkan kavgada bölücü terör örgütü PKK’lılar tarafından katledilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Ankara’da mevlidi şerif okuttu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanlığı, Ege Üniversitesi’nde çıkan kavgada bölücü terör örgütü PKK’lılar tarafından katledilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Ankara’da mevlidi şerif okuttu.

Hacı Bayram Veli Camii'nde okutulan mevlidi şerife MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Yönetim Kurulu üyeleri, MHP ilçe teşkilatları yöneticileri, partililer ve geniş bir vatandaş topluluğu katıldı.

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Ankara Ülkü Ocakları Başkanlığı’nın düzenlediği Kocatepe Camii’ndeki gıyabi cenaze namazının ardından il teşkilatı olarak da Hacı Bayram Veli Camii’nde Cuma namazına müteakiben mevlidi şerif okuttuklarını bildirdi. Başkan Çetinkaya, mevlide 3.000’in üzerinde katılım olduğunu bildirdi ve katılan herkese teşekkür etti.

Çetinkaya, Ege Üniversitesi kampüsünde uğradığı hain saldırı sonucu şehit düşen Fırat Çakıroğlu’nu bir kere daha rahmetle andıklarını belirterek “Ama, alçakların, namertlerin, cürmü mutlaka son bulacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.