Fenerbahçe'ye Derbi Öncesi Müjde

Fenerbahçe'ye Derbi Öncesi Müjde
Volkan ve Caner'in cezalarının bitmesi, sakatlığı düzelen Alper'in de kadroya dönmesiyle, Kanarya derbiye tam kadro çıkacak.

Geçtiğimiz hafta Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Akhisar Belediye karşısında şok edici bir mağlubiyet alan Fenerbahçe, Torku Konya deplasmanına telafi için gitmişti. Ancak Sarı-Lacivertliler, Konya’da 2 puan bırakarak, zirve yarışında geri düştü. Lider Galatasaray’ın 4 puan gerisinde kalan Fenerbahçe, gelecek hafta Kadıköy’de Galatasaray önünde çok kritik bir sınav verecek. Ezeli rakibine kendi sahasındaki lig maçlarında 1999’dan beri yenilmeyen Kanarya, sahaya yine favori olarak çıkacak, ancak bu kez ciddi bir dezavantaj söz konusu. Çünkü Galatasaray, Fenerbahçe’ye mağlup olsa bile, rakibinin üstünde yer almayı başaracak. Tablo böyle olunca, beraberlik bile Cim Bom’un çok işine gelecek gibi görünüyor. İşte bu yüzden, 4. yıldız yolunda son iki haftada yitirilen 5 puanın telafi edilmesi Fenerbahçe için çok zor olacak.

Tam kadro müjdesi!

Sarı Lacivertli ekipte en azından birkaç teselli var. Konya karşısına ceza sınırında çıkan Kadlec, Kuyt, Meireles ve Egemen kart görmeyerek, derbide sahaya çıkma ihtimalini garanti altına aldı. Ayrıca Caner Erkin’in kart cezası bitti, Alper Potuk’un da sakatlığını atlatıp, ilk 11’deki yerine geri dönmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.