Bahçeli'den Çok Sert Açıklama

Bahçeli'den Çok Sert Açıklama
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam'da düzenlenen toplantıda konuştu.

Grup toplantısında konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, MHP'nin Genelkurmay Başkanı Necdet Özel hakkında yaptığı yazılı açıklamayı darbeye davet olarak değerlendirmişti. Bahçeli, bugün yaptığı konuşmada yine Necdet Özel'e eleştirilerde bulunarak, "Nedir sizleri korkutan? Nedir sizleri baskı altında tutan? Genelkurmay Başkanlarına terörist suçlaması yönetilirken, anında kaybolan bizim sorularımız karşısında afallayan ve saray talimatlı açıklamalar yapan omuzu yıldız kümesi olan özel insanlar AKP-PKK yıkımına ne diyeceksiniz?" diyerek askerden cevap bekledi.

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları;

- AKP'ye oy veren kardeşlerim, bir umuttur diye desteklediğiniz parti PKK'ya beyaz bayrak çekti. PKK hükümete ortak olmuş ve devleti ele geçirmiştir. Terör suçlusu bir kişinin maddeleri nasıl değerlendirilmektedir?

-Öcalan canisi sözde mesajında kalıcı barışa götürülmesinden, demokratik barıştan söz ediyor. Silah bırakma sözünde PKK'yı bahar aylarında toplanmaya davet etmiştir. Bebek katili 21 Mart 2013 nevruzunda mesajında silahlar sussun diyordu. PKK'nın çekilmesini ve yeni bir sürecin başlamasını istiyordu. PKK silah bırakmadı. Silahlar susuyor diye milleti aldattılar. 

AKSİNİ İDDİA EDEN ŞEREFSİZDİR

-PKK canisinin serbest bırakılmasına AKP evet demiştir. Ne var ki PKK'nın silah bırakacağına inandırmak şuursuzluktur. Kandildeki terör suçlusunun yaptığı açıklamada Kürt sorunun çözülmediği yerde silahların bırakılmayacağı söylenmiştir. PKK hain amaçlarına ulaşmadan silahları gömmeyecek, namluyu indirmeyecektir. Aksini iddia eden varsa şerefsizdir. PKK'nın şu ana kadar silah bırakacağını kimse duymamıştır. Öcalan'ın 10 maddelik ihanet metni Türkiye'nin mezarını kazmaktır.

BAHÇELİ - NECDET ÖZEL GERGİNLİĞİ

- AKP artık hem HDP hem de PKK'dır. İmralı canisi Erdoğan ve Davutoğlu ile milletimize çelme atmıştır. Erdoğan'ın hocam diye hitap ettiği kişi bize laf yetiştirmeye çalışacağına sen milletin kanına ekmek doğrayanlara bir laf söyleyebilecek misin? Omuzu yıldızlı özel insanlar AKP-PKK ittifakına ne diyecek?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum