Bakanın Önünde Kendini Yakmak İstedi

Bakanın Önünde Kendini Yakmak İstedi
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu protokolde oturduğu sırada esnaf Şahbaz Şahin elindeki benzini üzerine döküp yakmakla tehdit etti.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nunTrakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi temel atma töreni sırasında uzun süreden beri üniversitenin yaşam merkezinde kiracı olarak bulunan ve sorunlarla karşılaştığını belirten esnaf Şahbaz Şahin üzerine benzindökerek kendini yakmak istedi.

İlahiyat Fakültesi'nin temel atma törenine katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu protokolde oturduğu sırada Balkan Yerleşkesi'ndeki Yaşam Merkezi'nde esnaf olan Şahbaz Şahin, elindeki benzini üzerine döküp yakmakla tehdit etti.

Dört kez Yaşam Merkezi'nde yaşadığı sıkıntılarını anlatmak için Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile görüşmek istediğini ancak görüşemediğini anlatan Şahin, elindeki çakmakla kendisini ateşe vereceğini söyledi. Polis ekipleri ve korumaların müdahale ettiği Şahin, bakanla görüştürüleceği söylenince elindeki benzini ve çakmağı bıraktı.

Polis ekiplerinin üstünü aradığı Şahin, daha sonra Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun yanına gitti. Beraber bir süre oturarak sohbet eden Bakan Müezzinoğlu sıkıntılarının çözüleceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum