Seyyar Satıcının İntihar Notu Kahretti

Seyyar Satıcının İntihar Notu Kahretti
Adana'da seyyar satıcı Cemil Bozkuş 'Benim ölüm sebebim zabıtalar' diye not bırakıp intihar etti.

Adana'da tablada kestane ve fıstık satarak geçimini sağlayan seyyar satıcı, Cemil Bozkuş "Benim ölüm sebebim zabıtalar" notu bıraktıktan sonra intihar etti.

ZABITALAR TABLASINA VE MALZEMELERİNE EL KOYDU

Olay, Seyhan ilçesi Mirzaçelebi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kestane ve Antep fıstığı satarak geçimini sağlayan 61 yaşındaki Cemil Bozkuş, zabıtalar sıkı denetim yaptığı için işe çıkamaz oldu. Bu nedenle MALİ  sıkıntıya giren Bozkuş, sattığı ürünleri borçla aldığı için ödeyemedi. 20 bin lira borcu olan Bozkuş ne zaman tablayı alıp kestane satmaya çıksa zabıtalar tarafından yakalanarak, tablasına ve malzemelerine el kondu.

PSİKOLOJİSİ BOZULDU

Bu nedenle psikolojisi bozulan Bozkuş, dün gece eve gelip akşam yatak odasına geçti. Eşi Şaziye Bozkuş ise salonda uyudu. Şaziye Bozkuş, sabah kalkıp yatak odasına girdiğinde eşini tavandaki demire asılı halde görünce bağırdı. 

ÇAMAŞIR İPİYLE KENDİNİ ASTI

Bunun üzerine çocukları odaya gelerek maket bıçağıyla çamaşır ipini kesip Bozkuş'u indirip hemen sağlık ekibi çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Cemil Bozkuş'un öldüğünü belirledi.

seyyar-satici-intihar-zabita.jpg

BORÇLARINI ÖDEYEMEMİŞTİ

Borçlarını ödeyemediği için psikolojisi bozulan Bozkuş, arkasında “Benim ölüm sebebim zabıtalar. Bir cinayet işlendiği zaman bir ekip almaya gelir, bir tablayı almaya on ekip gelir, bu mu adalet” bırakarak intihar etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum