Dekolte Cinayeti Dediler Arkasından Zina Çıktı!

Dekolte Cinayeti Dediler Arkasından Zina Çıktı!
Basında “dekolte cinayeti” diye yer alan cinayetin arkası zinaya dayandı. Toplumsal bozulma hiç bu kadar kendini hissettirmemişti.

19 Ağustos’ta komşu Hatice Ç’yi dekolte giyinmemesi için uyardıktan sonra oğulları Efraim (26) ve Muhittin Türkmen’in (19) öldürülmesinin arkasından yine zina çıktı.

Öldürülen Efraim Türkmen’in katil zanlısı Tugay Ç.’nin (24) eşi Hatice Ç. (22) ile gayrimeşru ilişkisi olduğu ortaya çıktı.

Hatice Ç., sorgusunda Efraim Türkmen ile birlikte gezmeye gittiklerini, evinde birlikte olduklarını itiraf etti.

19 Ağustos günü işlenen cinayet sırasında Efraim Türkmen  ile Muhittin Türkmen  çapraz ateşe alınarak öldürülmüş ve cinayetin arkasında sözde dekolte giyinme uyarısı olduğu ileri sürülmüştü. Hatta zanlı Tugay Ç. sorgusunda Efraim Türkmen’in 2013 yılının mayıs ayında evlendiği eşi hakkında, dedikodu yaptığını söyleyerek, "Sürekli karım ile ilgili dedikodu yapıyordu. Olay günü de yolumu kesti, bana ’Karınla yattım. Daha ne zaman boşayacaksın. Sen boşa ki ben alacağım’ dedi. O sözleri duyunca silahı çekip ateş ettim. Pusuya düşürmedim, tesadüfen karşılaştık. Ben karıma güveniyorum, beni aldattığına inanmıyorum" demişti.

Soruşturma sonucunda Hatice Ç. sorgusunda Efraim Türkmen’in kimsenin olmadığı bir sırada evine geldiğini ve birlikte olduğunu itiraf etti. Hatice Ç. ifadesinde, ölen Efraim’i tanıdığını, birlikte gezmeye çıktıklarını, evine geldiği zamanlarda zina ettiğini, farklı tarihlerde yine evine geldiğini, bu durumu fark ettirmemeleri gerektiğini söylediğini ancak ailenin ilişkilerini öğrendiğini itiraf ettiği öğrenildi.

Savcı hazırladığı dosya ile zanlılar Necmettin ve Tugay Ç. hakkında töre saikiyle tasarlayarak öldürme suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu; Gürbüzhan, Şahin, Müjdat, Cengizhan, Tahsin Ç. hakkında azmettirme suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu, Serkan Ç. ve Tuncay Davarcı (35) hakkında ise suç delillerini gizleme suçundan 5 yıla kadar hapis cezası istedi.

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum