“Babamı Buldum” Diye Sevinen Kıza Tecavüz Vahşeti

“Babamı Buldum” Diye Sevinen Kıza Tecavüz Vahşeti
İngiltere'de genç bir kızın, 13 yaşındayken Facebook üzerinden arayarak bulduğu öz babası tarafından düzenli olarak tecavüze uğradığı ortaya çıktı. Sapık baba 6 yıl hapis cezası aldı.

İngiltere’de 13 yaşındaki kız çocuğu babasını Facebook üzerinden bulduğunda büyük bir sevinç yaşamıştı. Ancak sapık baba sonraki süreçte her gün kızına tecavüz etti. Bugün 18 yaşında olan ve kimliği açıklanmayan genç kızın olanları sosyal görevliye anlatmasıyla skandal ortaya çıktı.

Kız mahkemede verdiği ifade de babasıyla daha yeni tanıştığını o yüzden itiraz etmediğini, tecavüzün 6 ay boyunca her gün düzenli olarak sürdüğünü, babanın tecavüzden önce kendisine alkol içirdiğini açıkladı.

Polis, sapık adamın telefonunda kızıyla cinsel ilişkiye girdiğine dair kanıtlar bulurken iddiaları reddeden babanın 2012 yılında 15 yaşındaki bir başka kızı izni olmadan alıkoymaktan 12 ay hapis cezası aldığı da ortaya çıktı.

Mahkemede kızına bir kez cinsel saldırıda bulunduğunu ve kızı 13 yaşındayken 14 kez birlikte olduklarını ileri süren baba, düzenli olarak cinsel ilişkiye girdiklerini kabul etti. Sapık baba ayrıca bu ilişkinin yanlış olduğunu bildiğini de itiraf etti.

Alkol bağımlısı da olduğu öğrenilen sapık baba 6 yıl hapis cezası aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum