28 Şubat’ın Ekran Yüzü TV İzleyemiyor

28 Şubat’ın Ekran Yüzü TV İzleyemiyor
28 Şubat döneminin en büyük tahrikçilerinden Reha Muhtar, “artık televizyon izleyemez hale geldiğini” yazdı.

Haber programlarının magazinleşmesi sürecinin en önemli aktörlerinden Reha Muhtar, Yaşar Kemal için kaleme aldığı yazısında Türkiye dahil çevre coğrafyada geleceğe karşı güvensizlik olduğunu, bitmeyen çatışma kültürü sonucunda artık televizyon izleyemez hale geldiğini anlattı.

Hal böyle olunca bize de şöyle bir geçmişi kurcalamak düştü.

Hapishaneden tünel kazarak kaçmaya kalkan kişilere “tüneli kaçmak için mi kazdınız”, hamile bir kadına “çocuk sizden mi”, karısı tarafından bıçaklanmış adama “karınız sizi bıçaklarken orada mıydınız”, karısını bıçaklayarak öldüren adama “efendim başınız sağ olsun” diyen, haber bülteninde "bana bakın maydanoz musunuz, dereotu musunuz nesiniz, şimdi sizi şimdi sarımsağa çeviririm" gibi gaflara imza atan Reha Muhtar’ın bu şikayeti oldukça manalı geliyor. Reyting uğruna Sibel Can’ın düğün kasetini özel haber diye yayınlamaktan kaçınmayan Reha Muhtar ne yazık ki 28 Şubat döneminin de önemli isimlerindendi. “Adı açıklanmayan üst düzey bir askeri yetkili” haberlerine en çok imza atan isimlerin başında geliyordu Reha Muhtar.

Konuk ettiği büyücülere “hadi bana ölüm büyüsü yapsanıza” diye posta koyan, bir izleyici “kahve içiyor gibi yapıyorsunuz ama içinde viski var” dediğinde bozuntuya vermeyen ama ne hikmetse bir hafta sonra alkol metre ile kontrol yapası tutan sunucuydu Reha Muhtar. Pire Ferhat, Halil İbrahim, Ömür Varol, Ozan Deprem, Bay Kubidik gibi güzide şahısları ve onların imza attığı abuk sabuk haberleri ülkemize hediye eden de Reha Muhtar’dı.

Şimdi malum şahıs kalkmış “ülkede televizyon izleyemez hale geldiğinden” dert yanar olmuş. “Be adam o televizyonlar o halde ise en büyük müsebbibi zaten sensin” demeyelim de ne yapalım.

Bu arada kendisinin imza attığı gafların ve haber diye sunduğu laçkalıkların burada sadece bir kısmına yer verdiğimizi belirtelim.

Sadece bir kısmına çünkü tamamı için ancak ansiklopedi yazmak lazım.

İhk/Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum