PKK'nın Silah Bırakması Hayaldir

PKK'nın Silah Bırakması Hayaldir
MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları;

"Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti, bir teröristin, bir katilin,bir sabıkalı bölücünün 10 maddelik ihanet metnini çözüm diye sunmaktadır. 10 maddelik ihanet belgesi ile Sevr Antlaşması arasında hiçbir fark yoktur.

-Eğer milletimiz huzura kavuşacaksa biz kaybetmeye razıyız ancak durum böyle olmayacak. PKK silah bırakacakmış, barış olacakmış. Sevr anlaşmasına da barış diyorlardı. Bu niyet beyanı değil, nimet bilmezliktir. 

-İmralı canisinin hazırlayıp Kandil çetesinin ihtiyatla paraf ettiği 10 maddelik ihanet metni; Türkiye Cumhuriyeti’nin çöküş belgesi, varoluşunu inkar beyannamesidir. AK Parti'ye oy veren kardeşlerim lütfen düşününüz. Bu durumlara nasıl sessiz kalalım? Türkiye parçalanıp, Vatan satılırken hareketsiz mi kalalım.

AKP'nin, PKK'ya iltifat yağdırması gönül gözünün kapandığına açık delildir. İktidar partisi bölücülerin umut kapısı mevkini kendine yakıştırmıştır. İmralı canisi sonunda Saraylara kadar gelmiştir. İmralı canisinin sözlerine AKP taşıyıcılık yapmıştır.

Her dağa çıkan 30 yılda hükmünü geçirecekse, sözünü dinletip dayatmalarını kabullendirecekse,Türk milletinin payidarlığını, ırz-ı devleti, şeref-i devleti nasıl teminat altına alıp ilelebet muhafaza edeceğiz?

Bunların hepsi aynı çarpıklığın ümidi, aynı alçaklığın üretimi, aynı defolu imalatın yan ürünüdür. İktidar partisi bölücülerin umut kapısı mevkiini kendisine yakıştırmıştır.

PKK'NIN SİLAH BIRAKMASI HAYALDİR

Düşe kalka ayakta tutulan çözüm süreci 10 madde ile ayakta tutulmaya çalışılıyor. Bizim 10 maddelik ihanet belgesine olumlu bakmak kendimize ihanet olur. Bu 10 maddeye tam bir itirazımız vardır.  Silah bırakma çağrısı zaman kazanma manevrasıdır. Kandil'den silah bırakılacağına dair en ufak söz işitilmemiştir. PKK'nın silah bırakması hayaldir. PKK'ya kongre çağrısı yapmak siyasallaşmaya zemin hazırlamaktır. Terör örgütünün hiç bir şey olmamış ve yaşanmamız gibi siyasal zemine geçmesi Türkiye'nin yenilgisi anlamına gelecektir. Terör örgütünün siyasete davet edilmesi şehit haberi almak kadar acıdır. Açıklanan 10 madde tamamen özerkliği işaret etmektedir. Bununla beraber Türkiye'nin rejimi ve yönetimi hedefe konmuştur.

Türkiye'de özgür olmayan vatandaş mı vardır?. Türk devletine vatandaşlık bağıyla bağlı herkes bizim için Türk'tür. İç Güvenlik Paketi, HDP ve PKK'nın isteği üzerine yeninden dizayn edilecektir. PKK iç güvenlik paketine izin vermeyince AKP geri adım atmıştır. HDP'nin kapısında dilencilik yapan Davutoğlu, bizi HDP ile aynı safta gösteren Davutoğlu şimdi neredesin? AKP ve HDP aynı yastıkta bir ömür geçirmek için söz vermiştir. 

"CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKAN'I PKK'DAN AYIRAN NE KALDI"

Öcalan, Erdoğan ve Davutoğlu Türk kimliğinin hasımlarıdır. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı ve Başbakan'nı PKK'dan ayıran ne kalmıştır. PKK başkanlıktadır, PKK Saraydadır, PKK üniversitedir iş ve sanat hayatındadır. Erdoğan ve Öcalan aralarında saat gibi işleyen bir iş bölümü yapmıştır.

Bu milletin adı parçalamaya çalışanlara inat Türk milletidir. Kimliksizler ve köksüzler, Millete yön veremeyecekler. 

"BÖLÜCÜLER İKTİDARDADIR"

Bölücüyü artık dağda aramaya gerek yok bölücüler iktidardadır. Cumhurbaşkanı Erdoğan HDP ve PKK'yı kastederek 12 yılda ne istediler vermedik sözünü derhal açıklamalıdır. Erdoğan Cumhurun başı olmak yerine Cumhuru parçalayan biri olmuştur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum