İçki Kumar Kadın Ve 110 Milyonluk Servet Battı

İçki Kumar Kadın Ve 110 Milyonluk Servet Battı
İskoçyalı futbolcu kariyeri boyunca kazandığı paraları har vurup harman savurunca 110 milyonluk servetini batırdı ve ailesinin bakımına muhtaç duruma düştü.

Futbol oynarken kazandığı paralarla muazzam bir servet edinen İskoçyalı futbolcu, emlak şirketi, temizlik firması, gece kulübü ve restoranlara yatırım yapmıştı. Ancak gösterişli hayata olan merakı yüzünden inanılmaz harcamalara imza atan McIndoe’nun bu fütursuzluğu kendisine pahalıya patladı. Michael McIndoe yaklaşık 30 milyon pound (110 milyon TL) değerindeki tüm servetini batırdı ve ailesinin bakımına muhtaç duruma düştü.

Bir zamanlar zevk sefa uğruna İspanya'da üç haftalık tatil için 27 bin poundluk köşk kiralayan, plajda düzenlenen bir partide 40 bin poundluk şampanya patlatan, yanındaki arkadaşlarının özel plajlara girmesi için bile 8 bin pound ödeyen, her yere götürüp büyük paralar harcayarak etrafında tuttuğu

kadınlar için ajanslara servet değerinde para ödeyen Michael McIndoe sonunda sıfırı tüketti. İflasını açıkladıktan sonra ailesinin yardımına muhtaç bir hale gelen ve onların desteğiyle ayakta duran McIndoe, şirketlerine yatırım yapan kişileri de zor duruma düşürmüş oldu. Ipswich Town'da oynayan Jimmy Bullard ‘da bu isimlerden ve McIndoe’nun iflası ona da 600 bin pounda mal olmuş durumda.

McIndoe’nun parası yerindeyken onun partilerinde görünen arkadaşlarından ve etrafında boy gösteren sosyetik dilberlerden ise şimdi eser yok. Onun yanında iken har vurup harman savuran bu kadınlar şimdi çoktan parasını yiyebilecekleri başkalarının yolunu tutmuş durumda. Türkiye’de de benzer şekillerde olmasa da pek çok ünlü isim hayata gözlerini sefalet içinde yummuştu. Cahide Sonku bu isimlerin en bilindik olanlarından bir tanesiydi. Yine futbolculardan Fevzi Tuncay ve Tarık Daşgün gibi isimler de benzer sebeplerle haberlere konu olmuşlardı.

İhk/Habervaktim.com

Dailymail

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum