Onlarca Canı Kurtaran Doktora Para İçin Kıydılar

Onlarca Canı Kurtaran Doktora Para İçin Kıydılar
Düzce’de evini sattıktan sonra öldürülen 42 yaşındaki Dr. Emine Küçük’ün, arsa sattığı ve cinayetten tutuklanan şüphelilerden 25 yaşındaki Muhammet Ali Yıldız ile tapu devrini yaptığı Düzce Tapu Müdürlüğü’ndeki görüntüleri ortaya çıktı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Dr. Emine Küçük, Muhammet Ali Yıldız ile evrak imzalarken tebessüm ediyor. Geçen çarşamba günü meydana gelen olayda Dr. Emine Küçük ile nişanlısının kardeşi olan ilaç mümessili 28 yaşındaki Mustafa Bayrak, Sakarya’nın Sapanca İlçesi’nde öldürülürken, cesetleri TEM Otoyolu’ndaki bir TIR parkına atıldı. Sakarya Emniyet Müdürlüğü’nün yürüttüğü soruşturma

kapsamında gözaltına alınan Muhammet Ali Yıldız, Mahmut Işık ve Murat Bilgin çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Düzce’de eşinden boşandıktan sonra İstanbul’da göreve başlayan Dr. Emine Küçük’ün, Düzce’de bulunan evinin satışı için geçen çarşamba günü Düzce Tapu Müdürlüğü’ne gelişi güvenlik kameralarına yansıdı. Dr. Emine Küçük ilk olarak sabah saatlerinde Tapu Müdürlüğü’ne bazı işlemler için gelirken, daha sonra öğle saatlerinde Tapu Müdürlüğü’ne 25 yaşındaki Muhammet Ali Yıldız ile birlikte gelerek satış işlemleri için evraka imza attı.Dr. Emine Küçük’ün yüzündeki tebessüm dikkat çekerken, satış işlemleri sırasında Muhammet Ali Yıldız ile sohbet etmesi kameralara yansıdı.

Milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum