Sergen Yalçın'dan Beşiktaş Açıklaması

Sergen Yalçın'dan Beşiktaş Açıklaması
Beşiktaş maçının tarihinin değişmesiyle alakalı konuşan Sergen Yalçın, "Bizle alakası yok. Beşiktaş istedi. Çünkü Avrupa maçları var" dedi

Teknik direktör Sergen Yalçın, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde geçen hafta deplasmanda Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kaldıkları maçta istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını söyledi.

Ligde gelecek haftalarda takımını zorlu maçların beklediğini belirten Yalçın, "Aşağıda çok enteresan bir puan durumu var. Bir an evvel kendimizi oradan dışarı atmak istiyoruz. Bunun için de kazanmamız lazım. Araya (milli maçlar nedeniyle verilecek ara) kadar oynayacağımız Beşiktaş, Çaykur Rizespor, Bursaspor ve kupada Kayserispor maçlarımız var. Gerçekten değerli 4 maç oynayacağız" dedi.

Yalçın, ligde oynayacakları maçlardan istedikleri skorları alıp tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istediklerini ifade etti.

'Beşiktaş istedi'

Ligde Beşiktaş ile yapacakları maçın günün değiştirildiğinin hatırlatılması üzerine Yalçın, "Bizimle bir alakası yok, Beşiktaş’ın isteği doğrultusunda maçın günü değiştirildi çünkü onların UEFA Avrupa Ligi maçı var. Zor bir müsabaka. İyi bir takımla oynayacağız ama bizde iyi bir takımız, hazırız, sahamızda oynuyoruz. Kazanmak için yapmamız gereken ne varsa yapacağız" diye konuştu.

Sivassporlu taraftarlardan bu zorlu maçlarda destek isteyen Yalçın, "Taraftara en çok ihtiyacımız olan dönemdeyiz. Özellikle içeride oynayacağımız Beşiktaş ve Bursaspor maçları bizim için çok önemli.

Rahatlamak için mutlaka bu müsabakalardan puanlar almamız lazım. Taraftarımız yanımızda olursa çok mutlu oluruz" ifadelerini kullandı.

Yalçın, sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalan Nijeryalı forvet Michael Eneramo’nun takımla antrenmanlara başladığını belirterek, golcü oyuncunun Beşiktaş maçından sonra oynayacak duruma gelmesini beklediklerini söyledi.

Aydın Karabulut idmanda

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşunun ardından açma germe hareketleri ve istasyon çalışmasıyla devam etti. İdman, tedavisi nedeniyle İstanbul’da bulunan kaleci Ertuğrul Taşkıran ve izinli Adem Koçak’tan yoksun gerçekleştirildi. Sivasspor’da bir süre önce kadro dışı bırakılan Aydın Karabulut, A takımın bugünkü antrenmanında yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.