Sarıgül Kapı Kapı Dolaşmaya Başladı

Sarıgül Kapı Kapı Dolaşmaya Başladı
Sarıgül ön seçim kararı alınan İstanbul 2. Bölgeden seçime gireceğini açıkladı. Sarıgül ön seçim için şimdiden kapı kapı dolaşmaya başladı.

CHP 85 seçim bölgesinin 55'inde milletvekili adayları ön seçimle belirleyecek. Kendisine kontenjan bulamayan Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ön seçim kararı alınan İstanbul 2. Bölgeden seçime gireceğini açıkladı. Sarıgül ön seçim için kapı kapı dolaşmaya başladı.

Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Parti Meclisi toplantısı sonrasında 5 seçim bölgesinin 55'inde milletvekili adaylarını ön seçimle belirleme kararını almıştı. Kendisine kontenjan bulamayan Şişili Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ön seçim kararı alınan İstanbul 2. Bölgeden ön seçime gireceğini Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlediği basın toplantısıyla açıklamıştı.

Sarıgül ön seçim katılma kararını "Partimizin yönetimi, çok önemli bir karar alarak ön seçim sandığını partililerimizin önüne koymuştur. İnanıyorum ki ön seçim sürecinde bütün partili arkadaşlarımız her konuyu bütün ayrıntılarıyla kendi aralarında konuşacak, partimizi ileriye taşıyacak adayları demokratik ve katılımcı bir anlayışla belirleyecektir. Ben de bu inançla ön seçime giriyorum. Kendimi partililerimizin demokratik katılımına ve kararına emanet ediyorum" ifadeleri ile açıklamıştı.

CHP’nin ön seçim kararından sonra listede yer bulmaya çalışan Sarıgül kapı kapı dolaşmaya başladı. İlçe ilçe dolaşan Sarıgül hiçbir toplantıyı kaçırmıyor. Sarıgül Twitter adresinden “Bugün siyasete ilk adım attığım ilçemden bireylerin çıkarları değil, toplumun çıkarları için büyük Türkiye yolculuğuna çıkıyorum” ifadelerini paylaştı. Twitter adresini aktif kullanan Mustafa Sarıgül ziyaret ettiği ilçe ve katıldığı bütün toplantıların fotoğraflarını paylaşmayı ihmal etmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.