O Sapık Serbest Bırakıldı

O Sapık Serbest Bırakıldı
Edirne’de üniversiteli kız öğrencilere cinsel organını gösterip elle taciz ettiği iddiasıyla aranan 25 yaşındaki S.K., polis tarafından yakalandı ancak savcının talimatı ile serbest bırakıldı.

Polis, geçtiğimiz günlerde Trakya Üniversitesi Ayşekadın Yerleşkesi yakınlarında üniversiteli kız öğrencilerden elle tacize uğradıkları ve kendilerine cinsel organını gösteren birinin olduğu yönünde çok sayıda şikayet gelmesi üzerine harekete geçmişti.

Polis yaptığı araştırma sonucunda Edirne’de son dönemde kız öğrencilerin korkulu rüyası haline gelen sapığı yakalamış ve öğrenciler arasında adeta sevinç yaşanmıştı. Üniversiteli kız öğrencilere cinsel organını gösterip elle taciz ettiği iddiasıyla aranan 25 yaşındaki S.K. polis tarafından yakalanmış, polisin ifadesini aldığı ve taciz edilen kızlarında teşhis ettiği sapık savcılığa sevk edilmiş, emniyet üzerine düşeni yapmıştı.

Korkulu rüya bitti sanılırken nöbetçi savcı ifadesi alınan sapığın serbest bırakılmasını istedi ve tacizci tekrar sokaklara döndü.

Geçtiğimiz günlerde de öz oğlu ve sadece 3 yaşında olan İzzet Köklü’yü altına kaka yaptı diye yarım saat kemerle döven, çocuğa kakasını zorla yediren, kafasını ısıran, çocuğun başına ve çenesine tekmelerle vuran, attığı dayaklarla bırakın morarmayı çocuğun bacaklarının siyahlaşmasına yol açan ve en sonunda zavallı çocuğu öldüren baba Oğuz Köklü’de tuhaf bir şekilde serbest bırakılmıştı.

Ölen çocuğu streç filme saran katil baba çocuğu başka bir şehre götürüp çöplüğe gömmüş, sonunda annenin ihbarı ile cinayet ortaya çıkmıştı. 7 ve 9 yaşında ki diğer iki çocuğu mahkemede babalarının kardeşlerini nasıl aylarca işkence ederek sonunda öldürdüğünü anlatmışlar ancak ceset henüz bulunamadı diyerek katil babanın elini kolunu sallayarak dolaşmasına izin verilmişti.

Yargı mensuplarının bu konularda “mevzuat böyle derken” iş kendilerine gelince aldıkları cevval kararlar ise örnek teşkil edecek cinsten. Trafik cezası alan neredeyse tüm hakim ve savcılar sadece tutanak tutulabildiği için bu cezalara itiraz etmekteler ve bu konulara bakan meslektaşları da cezaları iptal etmekte. Geçtiğimiz günlerde ise bir çağrı merkezinin aradığı hakim olayı yargıya taşıdığında bir çok vatandaşın aynı durumlarda eli boş döndüğü mahkemelerde çağrı merkezi çalışanlarına hapis ve para cezaları çıkmıştı.

İhk/Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum