IŞİD Bile Bunu Yapmamıştı!

IŞİD Bile Bunu Yapmamıştı!
Son dönemde IŞİD tarafından gerçekleştirilen korkunç infazlar vicdanları sızlatırken Irak’tan gelen yeni bir görüntü şok etkisi yarattı.

Görüntünün Irak’ta, Selahattin ilini IŞİD’ten kurtarma operasyonu sırasında çekildiği öne sürülüyor. İddialara göre, operasyon sırasında Irak askerleri, henüz sakalı çıkmamış 13-14 yaşlarında bir çocuğu yakalıyor ve operasyona katılan birliklere ateş açmakla suçluyor.

ÖNCE TOKATLAYARAK DÖVÜYORLAR

Görüntülerde çocuk bir grup asker tarafından dövülerek sorgulanıyor. Askerler çocuğa 'az önce sen bize ateş ettin, şimdi seni öldüreceğiz' diyor. Çocuk kendini savunarak 'Vallahi benim ilgim yok. Ben ateş etmedim. Yemin ediyorum, suçum yok' diyor.


irak1.jpg
BİR ASKER ENGEL OLMAYA ÇALIŞIYOR AMA...

Görüntülerin devamında bir asker çocuğun böylesine öldürülmesini engellemek için müdahale ediyor ve “Kimse ateş etmesin” diyerek önlerine geçiyor. Ancak çabası yeterli olmuyor, öfkeli askerleri dağıtmaya çalıştığı sırada bir başka asker tarafından kurşun yağmuruna tutuluyor. Askerler infazın ardından “şehit düşen arkadaşlarımızın kanı yerde kalmadı” diye çığlık atıyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum