Oda Geri Adım Attı

Oda Geri Adım Attı
İstanbul Eczacılar Odası, 65 yaşındaki Eczacı Nimet Sema Ünlü’ye Vahdet’in skandalı duyuran haberinin ardından eczane açma ruhsatını verdi.

İstanbul Eczacılar Odası, Vahdet’in “Karanlık Oda” manşetinin ardından geri adım attı. Oda, başörtülü olduğu gerekçesiyle kapı dışarı attığı Marmara Üniversitesi mezunu 65 yaşındaki eczacı Nimet Sema Ünlü’ye ruhsatını verdi. Eczane açmak için yaptığı ilk görüşmede Ünlü’ye “Bu kılık kıyafetle mi…” denilerek ruhsat verilmemişti. 

SKANDALI VAHDET DUYURDU

Skandalı manşetine taşıyan Vahdet’in haberinin ardından Ünlü, ikinci kez görüşmeye davet edildi. Bu görüşmenin ardından İstanbul Eczacılar Kurulu, Ünlü’ye ‘eczane açma belgesi’ni verdi.  

O ÜYE TOPLANTIYI TERK ETTİ

vahdet-002.jpgÜnlü, ikinci kez davet edildiği toplantıya oğlu ile birlikte gitti. Ünlü’nün oğlu Önder Ünlü’nün yaşanan çirkin duruma isyan etmesi üzerine ilk toplantıda Ünlü’ye tepki gösteren bayan üye toplantının yapıldığı odayı terk etti. Yaşanan kargaşa üzerine İstanbul Eczacılar Odası Başkanı Semih Güngör, görüşmeye dâhil oldu, 15 dakika sonra süren kuruldan sonra başörtülü eczacı Ünlü’ye ‘eczane açma belgesi’ verildi. 

DEMEK Kİ OLABİLİYORMUŞ

Önder Ünlü, Oda’nın son kararını “Demek ki bu kılık kıyafetle de eczacı olunabiliyormuş. Siyasi parti gibi değil ecza odası gibi çalışınca hiçbir sorun olmuyormuş” sözleri ile değerlendirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.