O Rolü Oynayacak Başka Kişi Mi Kalmadı?

O Rolü Oynayacak Başka Kişi Mi Kalmadı?
Hülya Avşar ile MHP arasında başlayan atışma tam gaz sürerken, yargı kararıyla “metresliği” tescilli bir artistin, Mustafa Pehlivanoğlu gibi milli bir şahsiyetin annesini canlandırmasının doğru olmayacağı görüşü ağır basıyor.

Öncelikle bir Hülya Avşar portesi çizmemiz gerekiyor? Öyle ya yıllardır önemli hiçbir işe imza atmamasına rağmen gündem olan, önemli paralar kazanan Hülya Avşar kimdir?

“Modern Batının Gerçek Yüzü” adlı çalışmamızda “Kurban bayramı” söz konusu olduğunda vahşet diyen ama gerçekte en büyük vahşetlere imza atan batıya dair önemli tespitlerde bulunmuş ve bu konunun içeride ki destekçileri olarak sivrilen Hülya Avşar, Leman Sam, Tarkan ve Pelin Batu gibi isimlere de ayrıca yer vermiştik.

Şimdi hiç eğip bükmeden Hülya Avşar’ın gerçekte kim olduğuna bir bakalım.

Hülya Avşar girdiği bir güzellik yarışmasında evlenip ayrıldığı ortaya çıkınca tacının elinden alınmasıyla çıkan kargaşada şöhreti yakalayan ve kayda değer bir yeteneği de olmamasına rağmen bu şöhretin kaymağını on yıllardır yemeyi başaran bir isimdir.

EVLİLİK DIŞI İLİŞKİLERİ İLE ÜNLÜ

Yıllar sonra Hülya Avşar evli olan futbolcu Tanju Çolak ile evlilik dışı ilişkisi ile gündeme gelecek ve bütün ülke aylarca bu olayı konuşacaktı.

“TANJU’NUN METRESİYDİ”

Erol Köse bu ilişki hakkında “Hülya Tanju’nun metresiydi” demiş ve mahkemeye verilmişti. Mahkeme de Köse beraat etmişti. Köse “Metres zina suçken bilerek zinaya katılan kadına yargıda verilen sıfattır, hakaret değildir” demiş ve yargı da aynı gerekçe ile “Metres hakaret değil, hukuki terimdir. Evli bir adamla bunu bilerek beraber olana metres denir” diyerek beraatına karar vermişti.

KURBAN BAYRAMI’NA ÇATTI

Yıllar önce Hülya Avşar “Hayvan keserek bayram yapmayı aklım almıyor” başlığını verdiği yazısında; şu görüşleri ileri sürmüştü:

"Son zamanlarda Türkiye’de bana göre alttan hiç kimsenin tahmin etmediği, Müslümanlığa farklı bakan bir jenerasyon geliyor. Benim fikrimi sorarsanız; İslami değerlerimizi şimdiden korumaya başlarız. Asıl tehditkar pozisyonlar yolda geliyor. Size en ufak örnek veriyorum; çok sevgili bir ahbabımın 9 yaşındaki torunu, babaannesine şöyle bir soru sormuş, ’Hayvan keserek bayram yapan bir dini aklım almıyor!’ İşte bu soru bana da şok!!! Mantıklı gelen bu soru alttan nasıl bir jenerasyon geldiğini size de fark ettiriyor mu? Belki de beni etkileme sebebi, benim de son yıllarda kurban kesmek yerine daha hayırlı olacak bir şeyler yapmayı tercih ediyor olmamdır."

Avşar’ın bu yazısına dikkat ederseniz bir kurnazlık içermektedir: yazının başlığı “Hayvan keserek bayram yapmayı aklım almıyor” olmasına rağmen Avşar yazının içinde “bir ahbabımın 9 yaşındaki torunu” diyerek o lafı başka birisine söyletmiştir. Oysa yazının sonunda “Belki de beni etkileme sebebi, benim de son yıllarda kurban kesmek yerine daha hayırlı olacak bir şeyler yapmayı tercih ediyor olmamdır” diyerek aslında neyi vurgulamak istediğini de açıkça belli etmiştir: “Kurban kesmeseniz de olur, yapacak bir sürü daha hayırlı iş var, bende son yıllarda böyle yapıyorum.”

Kısaca Avşar gelecek tepkilere karşı da bunu bir çocuğun ağzından yaparak topu taca atmıştı. Bu tanıdık kimdi? Bu çocuk kimdi hiç açıklanmadı ve hiç öğrenmedik.

YILBAŞI AĞAÇLARINA İSE ÖVGÜ

Kurban Bayramı’na çatan Hülya Avşar ne hikmetse her sene milyonlarca çam ağacının “yılbaşı çamı” diye katledilmesine gelince sözleri şöyle oluyordu: “Sadece evlerde değil, artık her yerde yılbaşı ağaçları var. Bunun yanlış olduğunu düşünmüyorum.”

Kurban Bayramı’na çatan Hülya Avşar bir öğün yemeğe dünya kadar para ödenen ünlü et restoranlarından ikisinin devamlı müşterisi olduğunu biliyor musunuz peki?

KÜRK DÜŞKÜNÜ

Kurban Bayramına çatan Hülya Avşar’ın, en vahşi şartlarda avlanan ve derisi canlı canlı yüzülen hayvanlardan üretilen kürklere sahip olduğunu ve bu konuda eleştirilince de “hayvan severlerin şov yaptığını düşünüyorum, kürklerimi giyeceğim, kimseden izin almayacağım” dediğini biliyor musunuz?

Peki, Hülya Avşar’ın evinin yan tarafındaki başkasına ait parsellerde ki ağaçları kendisi için havuz yaptıracağı iddiasıyla kestirdiğini yıllarca mahkemelerde yargılandığını, yerel mahkemenin anlamsız şekilde beraat ettirdiği Avşar’ın kararının 3 kere Yargıtay’dan döndüğünü ve sonunda hapis cezası alıp, tazminat ödemeye mahkûm olduğunu biliyor musunuz?

Gerçeğin, sonunda ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır Bu durumda işte biraz onu çağrıştırmaktadır. Kurban Bayramına çatan birinin et restoranlarının müdavimi olarak haberlere konu olması, dahası yılbaşı ağacı konusunda ağaç katliamına destek vermesi, hepsinden öte kendisinin yetişkin ağaçları kestirmiş olması yeterince açık değil mi? Cübbeli Ahmet hocanın “Yediği etler babasının tarlasında mı yetişiyormuş” dediği kadar var yani!

BERLİN FİLMİNDEKİ REZİL SAHNELERLE ÜNLÜ

Şimdi sorumuz net: “Bu rolü oynayacak Türkiye’de başka biri kalmadı mı?”

 Çünkü Avşar’ın ‘sanatçılığı’ söz konusu olunca akıllara gelen sadece Berlin in Berlin adlı malum filmdeki malum sahnesi oluyor, arabesk furyası döneminde çektiği birbirinin kopyası uzun video klipleri saymazsak tabii.

İhk/Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum