Milliyet’ten Yeni Bir Sahte Evrim Haberi

Milliyet’ten Yeni Bir Sahte Evrim Haberi
Yayınlarında adeta İslami gerçekleri “çürütme / gölgeleme” amacı güden Milliyet gibi medya organları her fırsatı “ustaca” kullanıyor. Bugün yeni bir sahte evrim haberi yayınladılar.

Milliyet, Etiyopya'da araştırmacıların inanılmaz bir buluşa imza attığını, bulunan ilk insana ait olduğuna inanılan çene kemiğinin şu ana kadar insanoğlunun yaşıyla ilgili bilinen gerçekleri değiştirdiğini ve 2.8 milyon yaşında olan insanoğlunun bu yeni veriyle 400 bin yıl daha yaşlandığını yazdı.

Gazete bununla da yetinmedi ve bulunan çene kemiğinin insan evrimi konusunda önemli bilgiler sunacağına dikkat çekerek, kemiği inceleyen bilim insanlarının, ilk insanların ağaçlar üzerinde yaşamayı bırakarak yere inmelerinin nedeninin iklim değişikliği olduğu sonucuna vardığını iddia ettiği.

Kur’an-ı Kerim’de açık açık ilk insanın Hz. Adem olduğu ortada iken, gazetenin bu bulunan fosil üzerinden nereye varmak istediği merak konusu oldu.

Bilindiği evrim teorisi hayatın tesadüflere bağlı olarak geliştiğini ve doğal olarak ta yaradılışı reddetme teorisine dayanıyor. Evrim teorisinin savunucularına canlıların evrim sürecine dair fosillerini sorduğunuz da ise verdikleri cevap “ispatlayabilsek bunun adı teori mi olurdu” şeklinde oluyor. Yani ortada cevapsız bir iddia var ve insanlara habire bu bilgi sunularak yaratılışın inkarının ve kısaca ateistliğin propagandası yapılmakta. Bunu kısaca şöyle de örnekleyebiliriz: 2x2= 5 diyorlar ama ispat dediğinizde “ispatlasak bunun adı teori mi” olur diyorlar.

Evrim teorisinin en büyük destekçileri ise üniversiteler başta olmak üzere örgütlenmiş öğretim üyeleri. Bu kişiler sık sık ders kitaplarından yaradılışın çıkarılmasını ve “ispat nerde” denilince susup kaldıkları evrim teorisinin okutulmasını isteyen imza kampanyaları düzenliyor.

 İhk/habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
32 Yorum