Türkiye'nin Yüreği Yine Dağlandı!

Türkiye'nin Yüreği Yine Dağlandı!
Türkiye'nin yüreği bir kez daha dağlandı! Konya'da düşen askeri uçakta şehit düşen askerlerin haberleri iki ocağı daha söndürdü.

Hava Pilot Kurmay Yüzbaşı Mustafa Tanış’ın Ankara Yenimahalle’de ki baba ocağına ateş düştü. Komutanlar, eve gelerek baba Hayri Danış ve anne Yurdagül Danış’a acı haberi verdi. Mustafa Danış’ın evli ve 9 aylık kız çocuk babası olduğu öğrenildi.

Şehit Yüzbaşının anne ve babasının bugün torunlarına bakmak için Eskişehir’e gideceği belirtildi. Ayrıca Yüzbaşı Danış’ın eğitim için bu ay içinde Almanya’ya ya gideceği kaydedildi. Haberi alarak eve akın eden yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Şehitin sokağına ve evine Türk bayrakları asıldı.

42.20150305225912.jpg

 Şehit Hava Pilot Kurmay Yüzbaşı Mustafa Danış ve Şehit Hava Yüzbaşı Mustafa Delikanlı için yarın sabah Eskişehir’de tören düzenleneceği öğrenildi. Törenin ardından Danış’ın Kocatepe Camisinde öğle namazını müteakip Cebeci Şehitliğinde toprağa verilmesi bekleniyor.
 
YAZIN EVLENECEKTİ
 
Hava Yüzbaşı Mustafa Delikanlı'nın Bayrampaşa'daki baba ocağına ateş düştü. Türk Bayrağı'nın asılı olduğu acılı aile, cenazeyi teslim almak üzere Eskişehir'e gitti.

42.20150305230026.jpg

Yüzbaşı Mustafa Delikanlı'nın nişanlı olduğu, bu yaz düğün yapılacağı öğrenildi. Bu arada, Şehit Mustafa Delikanlı'nın babası Mehmet Delikanlı, acı haberi alınca rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Hastanesi tedavide tamamlanan acılı baba, askeri ambulans aracıyla evine getirildi. Şehit Yüzbaşı Mustafa Delikanlı'nın cenazesinin yarın Ataköy Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Edirnekapı Hava Şehitliği'ne defnedileceği öğrenildi.
 
Öte yandan, mahalle muhtarı Hikmet Özbil, Delikanlı ailesine ait binanın önünde gazetecilere yaptığı açıklamada “Ben Mustafa'nın çocukluğunu bilirim. Babası da arkadaşım ancak şuanda kimse konuşacak durumda değil. Allah bir daha böyle bir acı göstermesin. Rabbim silahlı kuvvetlerimize sabır versin. Babası hastanede tedavi görüyor. Zaten daha önce rahatsızlığı vardı. İlk önce Eskişehir'de gidecekler. Daha sonra burada Ataköy Camii'nde cenaze namazı kılınacak" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum