Başkan Tiryaki’den Yatırımlara Sıkı Denetim

Başkan Tiryaki’den Yatırımlara Sıkı Denetim
Altındağ’ın çehresini değiştiren tesislerin inşaatlarıyla yakından ilgilenen ve sık sık çalışmaları yerinde inceleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, yatırımları yerinde inceledi.

2015 yılında da yatırımlara hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi’nin yapımı devam eden parklarını, Gültepe’de yapımı devam eden 7 dev projeyi ve Hamamarkası bölgesinde süren restorasyon çalışmalarını gezen Başkan Tiryaki, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

“Çalışmalar hız kazansın.”

İlk olarak Ali Ersoy ve Yıldıztepe mahallerinin birleşme noktasında yapımı süren dev park çalışmasını gezen Başkan Tiryaki, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Modern konutları, çok yakın zamanda hizmete sunulan yüzme havuzları ve spor tesisleri ile Altındağ’ın en çok değer kazanan mahallerine dev bir park armağan ettiklerini söyleyen Başkan Tiryaki, parkın tamamlanmasıyla bölgenin daha da gelişeceğini sözlerine ekledi.

Daha sonra Gültepe Mahalllesi’nde kısa bir süre önce temelleri törenle atılan yatırımları ziyaret eden Başkan Tiryaki, “Altındağ Belediyesi olarak en önemli özelliğimiz hızlı olmamız… Söz verdiğimiz yatırımı hemen hayata geçiriyor ve kısa sürede bitiriyoruz. Gece gündüz Altındağ’ın geleceği için çalışıyor ve hep daha iyisini yapmaya çalışıyoruz.” dedi.

Başkan Tiryaki’nin bir sonraki durağı ise Hamamarkası bölgesi oldu. Bölgede gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarını denetleyen Başkan Tiryaki,  “Hamamönü’yle bir bütünlük sağlayan bu bölge de restorasyon çalışmaları ile hayata döndü. Ankara’ya tarihi bir alan daha kazandırdık.” dedi. Tiryaki gezdiği tüm duraklarda çalışmaların daha hızlı ilerlemesi talimatını verdi.

“Altındağ yatırımlar ile değişmeye devam edecek.”

Altındağ Belediyesi olarak kaynakları verimli kullandıklarını ve bütçenin yarısını yatırıma harcadıklarını belirten Tiryaki, “Altındağ bu yatırımlar sayesinde değişiyor ve değişmeye devam edecek. Şu anda Altındağ’ın pek çok noktasında şantiyemiz var. 5 Sağlık Merkezi ve 2 caminin daha temellerini yarın atacağız. Bunların tamamını kısa sürede bitirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.