Utanmadan Güldüğüne Bakmayın!

Utanmadan Güldüğüne Bakmayın!
“Görüntün var” tehdidi yine can yaktı: lise öğrencisine 16 kişi tecavüz etti. Adana'da, iki yıl önce Facebook'ta tanıştığı kişinin tecavüz ettiği 16 yaşındaki lise öğrencisi kızın hayatı kabusa döndü.

Tecavüz zanlısının olaydan bahsetmesiyle haberi olan 16 kişi daha 'Görüntülerini internette yayarız' tehdidiyle kız çocuğuna tecavüz etti.

Olay Adana’nın Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, lise öğrencisi Y.G. (16), 12 yaşındayken 2011 yılında sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan Can Ç. (22) isimli bir şahısla tanışıp konuşmaya başladı. Sonrasında ikili yüz yüze görüşmeye başladı. 2014 yılında Can Ç., kız çocuğuna tecavüz etti. 

Bir süre sonra küçük kıza Facebook, Twitter ve cep telefonu üzerinden "Elimizde senin Can Ç. ile görüntülerin var, eğer bizimle birlikte olmazsan bunu sosyal paylaşım sitesi üzerinden yayarız rezil olursun" diyerek tehdit mesajları gelmeye başladı. Bu tehditlerden korkan küçük kız, iki yıl boyunca 16 kişiyle zorla birlikte olmak zorunda kaldı. İsteği dışında defalarca tecavüze uğrayan kızın telefonları bir türlü susmak bilmezken sosyal medyadan da sürekli aynı görüntü nedeniyle tehdit mesajları gelmeye devam etti.

REHBER ÖĞRETMENİN DUYARLILIĞI KURTARDI

Genç kız uğradığı tecavüzler ve içinden çıkılmaz sorun yüzünden içine kapandı. Kızın bu bunalımlı halini fark eden duyarlı rehberlik öğretmeni genç kızla problemleri hakkında konuşmaya başlayınca, kıza sonunda çözüldü ve ağlayarak başından geçenleri anlattı.  Duyarlı öğretmen derhal kızın ailesini çağırarak uygun bir dille durumu onlara açıkladı ve aile de polise başvurdu. 

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri harekete geçip kız çocuğunun telefon, Twitter ve Facebook adreslerini inceleyerek tehdit edip tecavüz eden 16 sapıktan 8'ini yakaladı. Polis, zanlıları emniyete getirerek sorguya aldı. Zanlılar tecavüz etmediklerini kız çocuğunun kendi rızasıyla ilişkiye girdiğini, görüntüyü de kız çocuğunun kendisinin çektiğini savundular.

Bu arada, olayların başlamasına sebep olan ve Y.G'ye 14 yaşında tecavüz ederek, görüntüyü çektiği ileri sürülen şahsın üniversitede okuduğu, yakalanması için de çalışma başlatıldı.

Gözaltına alınan şantajcı ve tecavüzcülerden Orkun K. (22), Uğur S. (21), Kaan S. (21), Eyüp Ç. (19), Engin K. (24), Halil İbrahim G. (21), A.K.(17) ve E.C.D.(17) sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. 
Ancak en iğrenç olay ise bu sırada zanlılardan birisinin gurur duyulacak bir iş yapmış gibi gülmesi oldu.

İhk/habervaktim.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum